Раніше судимий волинянин обікрав жінку

Раніше судимий волинянин обікрав жінку
Слідчі Нововолинського відділу поліції оголосили підозру 26-річному місцевому мешканцю у вчиненні правопорушення, передбаченого ч.1 ст.185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України.

Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк до 3 років, - повідомляє ГУНП у Волинській області.

У липні цього року до чергової частини Нововолинського відділу поліції надійшло повідомлення від 52-річної місцевої жительки. Жінка розповіла, що в одному із місцевих магазинів шляхом вільного доступу з її сумочки злодій викрав гаманець з грішми та кредитними картками. Сума завданих збитків становить понад 700 грн.

Поліцейські оперативно встановили особу злодія. Ним виявився 26-річний мешканець Нововолинська. До слова, чоловік раніше притягувався до кримінальної відповідальності за ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України.

Поліцейські відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Поліція повідомила волинянину про підозру в інкримінованому правопорушенні.

Триває слідство.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Яка оперативна робота нашої поліції, яка майже за місяць часу своїх задніх мякеньких місць з стульчика ніразу не підняла по даному кримінальному провадженні ...Наша так звана поліція вміє тільки огризатись
Відповісти