Грицюк просто піариться, – Войтович

Грицюк просто піариться, – Войтович
Голова Волиньради Володимир Войтович, що, озвучуючи свій запит на останній сесії ради, депутат Анатолій Грицюк (ВО «Батьківщина»), всього лиш «піариться».

Про це Войтович сказав 30 грудня під час прес-конференції.

Нагадаємо, що у четвер, 20 грудня, під час сесії облради губернатор Волині Борис Клімчук заявив, що подасть до суду на голову бюджетної комісії облради Анатолія Грицюка, який сказав, ніби племінника губернатора заарештували під час «масок-шоу» на митному посту «Луцьк».

«Чули всі думку, яку висловив депутат Грицюк. На мій погляд, це безвідповідальна заява, тому що кожна людина, а особливо депутат будь-якого рівня, повинен відповідати за свої вчинки, тим більше, якщо представляєш таку серйозну партію як «Батьківщина», - сказав Войтович.

Потому голова Волиньради зауважив, що з такого приводу висловлюється лише тоді, коли вже є відповідні «рішення, ухвали, вироки суддів, або інші рішення правоохоронних органів.

«Тільки тоді коли тобі це дозволено сказати, і то буває скільки випадків, що вже суди відбулися і людину покарали, а потім вона доказує свою правоту, що не порушувала закону», - сказав Войтович.

«Тому я це розцінюю як піар-акцію і не інакше. Не інакше. Деталізувати свою відповідь не маю потреби», - закінчив голова облради.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Грицюк просто піариться, – Войтович
30 грудень, 2011, 12:46