У Луцьку відкриють амбулаторію

У Луцьку відкриють амбулаторію
Цієї осені на вул. Наливайка, 6 буде відкрито амбулаторію.

Виконавчий комітет міської ради прийняв рішення про передачу функцій замовника робіт з реконструкції існуючих приміщень під амбулаторію на вул. Наливайка, 6, - повідомляє Луцька міська рада.

Начальник управління капітального будівництва Леонід Карабан пояснив, що реконструкція цього об’єкта мала відбуватися за кошти Світового банку, замовником робіт з реконструкції існуючих приміщень під амбулаторію на вул. Наливайка, 6 у 2014 році був комунальний заклад «Луцький центр первинної медико-санітарної допомоги № 2».

Тепер фінансування передбачено у міському бюджеті, тому необхідно функції замовника по даному об’єкту передати управлінню капітального будівництва Луцької міської ради як головному розпоряднику коштів.

Міський голова Микола Романюк уточнив, що співпраця з Світовим банком триває, до нашого міста приїжджали екперти, вивчали можливості реконструкції двох амбулаторій, проте спочатку вони розпочнуть роботи на вулиці Бенделіані.

“Щоб швидше покращити медичні послуги жителів 40-го мікрорайону, де проживає велика кількість людей, на сесії міської ради було виділено кошти на реконструкцію амбулаторії на вул. Наливайка, 6. Тож за два-три місяці плануємо відкрити у місті ще одну амбулаторію”, -­ сказав Микола Романюк.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.