У селі Світязь поліцейські викрили підпільний кінотеатр. ФОТО

У селі Світязь поліцейські викрили підпільний кінотеатр. ФОТО
Працівники відділу кіберполіції у Волинській області Департаменту кіберполіції Нацполіції України спільно із співробітниками ГУНП у Волинській області викрили діяльність підпільного кінотеатру у селі Світязь Шацького району.

За фактом порушення авторського права і суміжних прав поліція відкрила кримінальне провадження, - повідомляє прес-служба ГУНП у Волинській області.

До відділу кіберполіції у Волинській області надійшло повідомлення від «Української антипіратської асоціації» про те, що у одній із соціальних мереж поширюється інформація з приводу діяльності підпільного кінотеатру у селі Світязь Шацького району.





«Співробіники кіберполіції перевірили інформацію та встановили, що у підпільному кінотеатрі незаконно, без дозволу правовласника транслювали відеотвори. Діяв підпільний кінотеатр майже місяць. Сума завданих збитків за порушення прав інтелектуальної власності становить майже 90 тисяч гривень», – повідомив начальник відділу кіберполіції у Волинській області Дмитро Мірчук.

У приміщенні кінотеатру поліцейські виявили та вилучили ноутбук із скопійованими аудіовізуальними творами, з якого здійснювалась трансляція, професійний проектор, екран з алюмінієвим напиленням, стільчики, буклети, рекламні плакати, афіші, квитки, графіки бронювання та зайнятості місць, бензогенератор, аудіосистему та гроші, отримані від незаконної діяльності.







Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 176 (Порушення авторського права і суміжних прав) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до 17 тис. грн штрафу, або виправні роботи на строк до двох років, або позбавлення волі на той самий строк з конфіскацією всіх примірників творів, матеріальних носіїв комп'ютерних програм, баз даних, виконань, фонограм, відеограм, програм мовлення та знарядь і матеріалів, які спеціально використовувались для їх виготовлення. Триває слідство.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 12
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
АХАХАХХАХАХАХ!!!!!! "викрили" напевно довго шукали..
Відповісти
Браво полісменам!!! Медалі їм дайте!!!! Не дадуть людям ніяк заробляти!! У цій сраній державі нічого простим людям ніяк не вижити! Не позолотили ручку чиновнику мордатому!
Відповісти
Браво. Ото то викрили аферу століття...
Відповісти
А гральні заклади далі під прикриттям його працюють в Луцьку. Хто не платить того і викривають.
Відповісти
ви не пробували крадіжок розкривати чи якусь роботу з толком робити,а не це посміховисько.
Відповісти
Браво Дмитро Олександрович злочин століття розкрили.
Відповісти
Сума завданих збитків за порушення прав інтелектуальної власності становить майже 90 тисяч гривень» - сума завдана кому саме ?
Відповісти
мега-подвиг
Відповісти
Слава Україні!!!!!
Відповісти
Цікаво!Викриють ще якісь не законно встановленні споруди?
Відповісти
Чув я за цей "кінотєатр". Приїхав якийсь товарищ зі Львова, дав мєсній владі на лапу та на "чесному слові" поставив прямо біля озера рубати касу. Дерли як в нормаьному кінотеатрі і не соромились.
Відповісти
Я ще памятаю як в колишньому кінотеатрі Промінь крутили фільми від реліз групи Електричка (думаю багато про неї чули), але що ж тоді всім все з рук сходило....
Відповісти