Оксана Марченко щороку приїжджає на Волинь. ФОТО

Оксана Марченко щороку приїжджає на Волинь. ФОТО
Оксана Марченко - телеведуча, якою захоплюються мільйони глядачів популярних українських телешоу, свою кар’єру в журналістиці почала ще в далекому 1992 році.

Вигравши конкурс непрофесійних телеведучих, вона потрапила на телеканал УТ-1, потім вперше вийшла заміж, народила сина, пішла з телебачення і знову повернулася – впевнена в собі і сповнена амбіціями, - повідомляє Українці Сьогодні.

У 1999 році Оксана Марченко познайомилася зі своїм теперішнім чоловіком – впливовим політиком Віктором Медведчуком. Але телеведучій вдалося самостійно домогтися визнання всієї країни, а все - завдяки вірі в свої сили і талант.

Оксана Марченко брала участь у студентському русі 90-х років: «Я з тих, хто був на площі, хто не просто стояв чи танцював, а хто голодував, відстоюючи свої переконання».





Телеведуча є дуже релігійною людиною. З 2000 року вона регулярно відвідує Святогірський Свято-Успенський Зимненський жіночий монастир біля міста Володимир-Волинський. Також там вона вінчалася з Віктором Медведчуком.

Оксана Марченко займається спортом щодня – так вона заряджається енергією. Витривалість вона виховує в собі за допомогою скакалки – може стрибнути 1500 разів!





Телеведуча обожнює водити машину, вона єдиний водій-жінка, якій довіряє її чоловік. Також Оксана захоплюється верховою їздою. «Кінь – це тварина, яка до тебе має бути прив’язана навіть більше, ніж собака», – вважає Марченко.

У телеведучої є хобі, властиве багатьом співвітчизникам, – вона з Віктором Медведчуком колекціонує магніти на холодильник. Подружжя навіть жартує, що відправляються в подорожі «за магнітиками».

У реальному житті Оксана Марченко більш тендітна, ніж на екрані, тому її часто не впізнають на вулиці, адже очікують побачити пишногруду і дуже високу жінку.



У 2012 році Оксана Марченко випустила настінний перекидний календар зі своїми фото і потішила всіх шанувальників. На сторінках вона постала в 12 абсолютно різних образах: лісової мавки, шахової королеви та інших.

У тому ж 2012 році телеведучій в прямому ефірі довелося поцілуватися з Тото Кутуньо. Співак не встояв перед Оксаною Марченко та, посилаючись на традицію, запропонував поцілуватися. Телеведуча поцілувала Тото в щоку і пожартувала, що публіка їм заважає.

У 2011 році Оксана Марченко стала найкрасивішою жінкою України за версією читачів журналу Viva.

Сім’я Оксани Марченко дуже дружна з президентом РФ Володимиром Путіним. Настільки, що він хрестив спільну дочку відомої телеведучої та Віктора Медведчука, яка народилася в 2004 році.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
За скiльки срiбнякiв опублiкували цей матерiiал?
Відповісти
Та не Віктор причетний,а його брат
Відповісти
ЇЇ муженьок причетний до вбивства Василя Стуса.
Відповісти
Вінчають в Криму а не в Зимному
Відповісти
Медведчук спонсор Волиньпост? Нащо вам його криваві гроші?
Відповісти
поліщуки ,вам в цьому матеріалі розповідають про насправді гарну,талановиту і працьовиту жінку і воно дійсно так. але вам цього своїм розумом і переонаннями не зрозуміти . і навіть не жаль вас
Відповісти