«Танцюючий мільйонер» розповів про себе українцям. ФОТО

«Танцюючий мільйонер» розповів про себе українцям. ФОТО
Блогер і мандрівниця Дарина Душа особисто поспілкувалася із зіркою Instagram Джанлукою Ваккі.

Про італійську дівчину «танцюючого мільйонера», яка створює одяг за мотивами українських вишиванок, про ненависть до буржуазії і натхнення для молоді - ексклюзивно в першому інтерв'ю для українського видання JetSetter.

Українка Дарина Душа поставила Джанлуці Ваккі найголовніші і найбільш гострі питання, поки він відпочивав на приватній яхті. Як виявилося, ексцентричний мільйонер змінив спосіб життя зовсім недавно - після 46 років став зіркою Instagram і скоро випустить свою книгу.

Чим ви займаєтеся в житті, окрім танців?

Зараз у мене своя компанія, якою я керую разом з кузеном. Ми займаємося виробництвом великих пакувальних машин. Знаєте, наприклад, «Ліптон», у них є упаковка і є машина для її виготовлення. Ось такі машини ми і виготовляємо.

Акції нашої компанії на фондовій біржі Мілана зараз коштують близько 2,3 мільярда євро. Думаю, це непогано. Це мій основний бізнес. Однак я пробував себе в 12 різних сферах. Одна з головних - last minute tour. Я був одним з перших у світі, хто запровадив у практику гарячі тури.

Зараз ще займаюся виробництвом матеріалів для дахів. Теж непогано виходить. Але з 45-46 років я залишив собі тільки сімейний бізнес. Вважаю, це важливіше.

У вас дуже гарна супутниця. Як ви познайомилися?

Ми зустрічаємося вже 2,5 роки, але познайомилися в 2010-му. Мене запросили на вечерю в гори. Я був там зі своєю дівчиною, а Джорджія прийшла з молодим чоловіком. Але ми все одно обмінялися контактами і почали листуватися. Іноді. Не часто. Через те, що були у стосунках. Але життя все розставило на місця: з часом я розлучився зі своєю дівчиною, Джорджія теж розірвала попередні стосунки, і ось якось ми опинилися разом.

Чи плануєте одружитися?

Ні, не плануємо. Принаймні зараз. Не думаю, що це необхідна умова для щастя. А ось дітей хочемо. Вже плануємо. І мені не важливо, буде це хлопчик чи дівчинка. Одне можу сказати: якщо буде дівчинка, я буду найщедрішим татом у світі, а якщо хлопчик, то він буде відвідувати всі можливі спортивні секції разом зі мною. Але стать не важлива. Дитина - це подарунок. А подарунки не вибирають, їм просто потрібно радіти.

Джорджія працює?

Вона займається бізнесом у фешн-індустрії, у неї свій бренд. І вона ним так захоплена, що приділяє роботі майже стільки ж часу, скільки і мені. Її компанія Wandering Brand створює одяг для жінок.

Джорджія: Я дуже надихнулася Україною та її культурою. Моя остання колекція саме про неї. Принти та форми - все бере свій початок в українському етносі.

Ваша перша робота і зарплата - пам'ятаєте, як це було?

Так, я почав працювати в 24 роки в компанії свого батька. Я був простим менеджером, отримував 2 000 євро на місяць. Це не дуже велика зарплата в Італії. Але з часом я зрозумів, чого хочу. Думаю, що був дуже амбітним молодим чоловіком. Хоча і зараз моїм амбіціям можна позаздрити.

Що вас мотивує?

Я дуже гнучка людина по життю, і моя мотивація змінювалася. Перші 20 років своєї кар'єри надихав себе думкою про те, що хочу бути успішним бізнесменом, і все робив заради цього. Але потім дуже кардинально змінив свою думку. Я став відкритий всьому новому. Якщо зараз, завтра, післязавтра хтось запропонує мені знятися в кіно, відразу погоджуся. Або вести якусь програму на ТБ - теж так.

Я хочу бути відкритим усьому новому. Я хочу максимально прожити своє життя і наповнити його фарбами, враженнями і різним досвідом. Тільки відкриті до життя люди можуть так. У мене є бізнес, але я хочу витрачати свій час на спілкування і на пізнання нового.

Зараз моя мета - стати мотиватором для молодих людей. Стати хорошим прикладом для тих, хто сумнівається, як жити і який шлях обрати. Криза в Європі вганяє людей в усьому світі в депресію. Я хочу показати молоді, що все можливо, що світ відкритий, і що все залежить від твого завзяття і твоїх цілей.

Молодим людям потрібні приклади. Політики втратили свій авторитет, принаймні в Італії. Корупція та інші махінації не додають їм поваги. А спортсмени популярні дуже короткий термін. Тож молодь потребує підтримки. Їй потрібен хтось, хто своїм прикладом може показати, що можливо все! У будь-якому віці, в будь-якій країні, в будь-якому фінансовому становищі. Все можливо! Тільки потрібно сильно чогось хотіти і не лінуватися!

Чому ви вирішили кілька років тому обрати публічний спосіб життя?

Я хочу, щоб люди бачили, як я живу. Я змінив свій спосіб життя 5 років тому. І вважаю, що все зробив правильно. Я наповнюю своє життя моментами і цим збагачуюсь. Я хочу показати світу, молодим людям, що навіть в 49 можна виглядати не гірше 20-річних. Тілом, звичайно. І деякі вправи можуть зробити навіть не всі юні хлопці, а я можу. Не тому, що мені пощастило або маю якісь надздібності. Просто дисципліна. Я займаюся щодня. Щодня. Ні пропусків. Ні лікарняних. Ніхто не змушує мене. Тільки бажання бути в формі.

Які у вас плани на майбутнє?

Я вчуся щодня. Мій головний учитель - життя. Три роки тому я був успішним бізнесменом, а сьогодні я зірка. І намагаюся зрозуміти, що це, як це, і скуштувати на повну це життя селебріті. Можливо, це найбільш надзвичайний етап мого життя! І я кайфую. Чесно, я не буду ховати все за маскою пафосу. Мені подобається ця популярність, і мені подобається, що мене запрошують на інтерв'ю. Це весело і дає можливість поділитися досвідом.

Але можу сказати з повною упевненістю: життя мене до цього не готувало. І це круто. Найбільш захоплюючі речі трапляються несподівано. Тому що, коли ти плануєш, ти готуєшся і все сприймаєш, як належне. А коли це сюрприз, нехай навіть від самого себе, це завжди щось цікаве.

Ви чогось боїтеся?

Я не вірю людям, які кажуть, що вони нічого не бояться. Я боюсь. Боюся зробити боляче близьким. Я завжди думаю про почуття людей, яких люблю. І хочу бути впевнений, що всі, хто поруч зі мною, щасливі. Це більше, ніж страх. Це спосіб життя. Звичайно, є багато іншого. Наприклад, я міг би сказати, що боюся померти, але це і так зрозуміло. Всі цього бояться, навіть якщо і не говорять.

Мій особистий страх - образити близьких. Я хочу, щоб поруч зі мною вони відчували тільки щастя. А ще боюся випасти з обойми. Маю на увазі, що прогрес не стоїть на місці. Саме тому мене так багато зараз в соціальних мережах. Я хочу бути зі світом на одній хвилі. Інтелектуально.

Ваша самоіронія - це тільки для Instagram? Чи в житті все так само?

Я завжди з почуттям гумору. Був і є. Просто зараз це стало публічно. Самоіронія була в мені завжди. Коли став заробляти великі гроші, звертав увагу на бізнесменів навколо себе - зарозумілих і нудних. Вони всі були дуже важливими. Такими важливими, що зайва посмішка була майже неможливою. Всі намагаються заробляти якомога більше і роблять з цього сенс свого життя. Я ні. Я збираю не гроші. Я зберігаю і збираю емоції і враження.

Багато хто говорить, що сенс життя не в грошах, але мало хто дійсно розуміє сенс цих слів. Життя не вічне, і ми не можемо передбачити, що трапиться завтра, тому потрібно сьогодні проживати його на повну, в хорошому сенсі цього слова, а не збирати вічно тільки умовні одиниці. Є значно цінніші інвестиції. Повірте.

Замислювались вже про створення якихось тренінгів для молоді?

Думаю, звичайно. Кожного разу, коли мене кудись кличуть, я готовий. Готовий йти на будь-які шоу, виступи, інтерв'ю. По-перше, мені самому це в кайф, а по-друге, вважаю, що це гарний приклад для молоді і не тільки.

Я хочу давати людям посилання - вірити в мрію. Завжди. Не зраджувати її. І знаєте що, у мене на тілі більше 100 татуювань, і ось на одній з них є такі слова: «Якщо є мрія, ти завжди знайдеш шлях до неї». Це для молодих людей. Для всіх. Важливо не забувати, що світ можливостей безмежний. Нехай це заїжджена фраза, але в ній вся суть. Ти можеш абсолютно все.

Багато хто не розуміє, чого хоче. Обмежує себе. А я кажу, що глобалізація - це не тільки економіка або торгівля. Це про все. Ми - громадяни світу. Ми вільні у своєму виборі. Ми не повинні обмежувати свої мрії рамками одного міста чи країни. Мрійте ширше. Якщо робота вашої мрії знаходиться на іншому континенті - вперед! Не зраджуйте своїм мріям. Слідуйте за ними. Все вийде, тільки не здавайтеся і не сидіть на місці.

Моєю першою мрією було стати бізнесменом. Мій батько ніколи не показував мені документи нашої сімейної компанії, а мені було страшенно цікаво, що там. Доводилося іноді красти документи зі столу батька, бігти робити їх ксерокопії, щоб потім спокійно вивчати їх. І він нічого про це не знав. Він говорив, що моє завдання - вчитися, але я хотів більшого. Це було дуже цікаво для мене.

Як вам подобається проводити час?

Найбільше у світі я люблю проводити час з друзями. Не важливо як - в горах, на яхті, вдома... Мені подобається моя компанія. Мої друзі. Вони справжні, і з ними завжди весело.

Яку країну вважаєте ідеальною для життя?

Італія - ​​фантастична країна. Тут моє серце. І тут мій дім і друзі. Але скажу вам по-секрету, я - людина сонця, і йду за ним. Тому 4 місяці на рік живу в Майамі. У мене там теж є розкішний будинок. Але там я тільки взимку, решту часу - в Італії.

Що найважливіше?

Найважливіше - здоров'я. Я не роблю нічого особливого. Звичайно, регулярно відвідую лікаря. І харчування. Я дуже суворо стежу за якістю їжі. Я не веган, але червоне м'ясо їм вкрай рідко. Не люблю. Багато пасти, багато курки, овочів... А ось тільки м'ясо - якось рідко. У той же час не дотримуюся жодних супердієт або спеціальних лікарських процедур. Тільки здоровий спосіб життя і спорт.

У чому секрет успішного життя?

Головний секрет успішного життя - щирість. Бути щирим і не надягати маски. Бути гнучким і жити так, як тобі хочеться, не боятися ризикувати. Це все важливо. Але я повторюся, щирість - перш за все.

Зараз дуже багато фейкових людей. Навіть в моєму оточенні (маю на увазі бізнес) я зустрічаю таких часто. Буржуазія - лайливе слово для мене. Я ненавиджу буржуазію. Так і напишіть. Нехай знають, що я їх ненавиджу. Я зовсім інший. Я хочу бути відкритим і справжнім. Таким, яким я є. Моє становище не робить мене іншим внутрішньо. Воно тільки дає певну свободу, але я залишаюся тим же, що і 30 років тому.

Вирізнятися з натовпу зараз досить просто: будьте щирими - і цього цілком достатньо. Будьте собою.

І невеликий бліц. Остання книга, яку ви прочитали?

Андре Агассі «Відверто».

Ваш улюблений фільм?

«Легенди осені».

Улюблена музика?

Будь-яка.

Ваш сніданок - це ...

Хліб з джемом, 2 банани і кава.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
«Танцюючий мільйонер» розповів про себе українцям. ФОТО
30 липень, 2016, 08:47