Клімчук дав обіцянку іноземним спостерігачам, що на Волині вибори будуть чесними

Клімчук дав обіцянку іноземним спостерігачам, що на Волині вибори будуть чесними
Голова Волинської облдержадміністрації Борис Клімчук зустрівся з іноземними спостерігачами, які спостерігатимуть на Волині за виборами народних депутатів України 28 жовтня.

Про це 13 вересня повідомили у прес-службі Волинської облдержадміністрації.

До Луцька завітали представники Канадської місії «Ukraine Election 2012. Mission Canada» Вілліам Парді та Орися Кручко, а також довгострокові спостерігачі від «ENEMO» Бледар Плорі з Албанії та румунка Маріана Тінтарін.

Метою їхнього візиту є участь у засіданні робочої групи зі сприяння офіційним спостерігачам від іноземних держав, міжнародних організацій, які прибуватимуть в Україну, у здійсненні ними повноважень під час проведення виборів народних депутатів України 28 жовтня 2012 року.

«Після 28 жовтня життя на Україні продовжиться. На Волині під час виборів буде жорстке дотримання правил та законів. Я чітко розумію, опираючись на закон України «Про вибори народних депутатів», що мені належить робити в області, готуючись до 28 жовтня. Я гарантую вам створення належних умов у вашій роботі та залагодження усіх проблем, які можуть виникнути. Розраховуйте на мою повсякчасну підтримку. Голови районів та міст, в межах своєї компетенції, також будуть надавати вам допомогу. Гра має бути чесною. Адже на Волині важко щось від когось сховати в силу географічних особливостей та місцевої ментальності. До того ж, таке завдання перед собою ставить діюча влада», – запевнив спостерігачів волинський губернатор.

Вислухавши Бориса Клімчука, іноземні гості поділились своїми враженнями від перебування на Волині. Вілліам Парді зазначив, що частина їхньої роботи в області полягає не лише в спостереженні за виборчим процесом, але й у вивчені потреб волинян.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: вибори-2012
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А що варта обіцянка-"чесного" губернатора!!!
Відповісти
А чим-же він вас обманув? Пообіцяв і не виконав - наведіть свої особисті факти, приклади, а не бла-бла! :) Тоді і можна призадуматись, а не повітря впорожню дмухати і "клаву" топтати!
Відповісти
Шановна Людмила,у вашій літературній тональності відчувається
неабияка прихильність до особи, прдметом розмови,яким вона стала,отож переконувати вас в наступному не бачу логічного змісту!
Відповісти
Останні новини
Клімчук дав обіцянку іноземним спостерігачам, що на Волині вибори будуть чесними
14 вересень, 2012, 11:03