Смертельна аварія на Рівненщині: три людини загинули, ще четверо у лікарні. ФОТО

Смертельна аварія на Рівненщині: три людини загинули, ще четверо у лікарні. ФОТО
Сьогодні близько першої ночі на автодорозі Київ-Чоп поблизу села Грушвиця-2 Рівненського району у дорожньо-транспортну пригоду потрапив пасажирський мікроавтобус сполученням «Київ-Броди».

У результаті ДТП одна людина загинула на місці, а ще двоє померли у реанімаційному відділенні лікарень, - повідомляється на сайті ГУ НП в Рівненській області.

Слідчо-оперативна група на місці події встановила, що 30-річний водій автомобіля «Volkswagen Crafter», житель Тернопільської області, рухаючись із Києва у напрямку Львова і здійснюючи обгін, виїхав на смугу зустрічного руху та допустив бокове зіткнення із автомобілем «SCANIA R480» під керуванням 51-річного дніпровчанина, який їхав у зустрічному напрямку.

У результаті ДТП один пасажир автомобіля «Volkswagen Crafter», 27-річний житель Бродів, загинув на місці події, та двоє його пасажирів, 48-річний житель Радивилова та 58-річний мешканець міста Мелітополь, померли у реанімаційних відділеннях Рівненської центральної районної та обласної клінічної лікарнях.

Ще четверо жителів Рівненщини та Львівщини із тяжкими травмами госпіталізовані до Рівненської обласної клінічної лікарні. Водій вантажівки не постраждав.

Наразі правоохоронці встановлюють кількість пасажирів, яка була у мікроавтобусі, та проводять слідчі дії, аби ідентифікувати усіх учасників пригоди.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 286 Кримінального кодексу України.




Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Смертельна аварія на Рівненщині: три людини загинули, ще четверо у лікарні. ФОТО
30 липень, 2016, 14:39