У центрі Єревана - мітинг опозиції

У центрі Єревана -  мітинг опозиції
На центральній площі Єревана розпочався мітинг опозиції.

Як повідомляє Укрінформ, промовці на площі Свободи закликають уряд піти у відставку і врегулювати ситуацію навколо захопленого збройним угрупованням поліцейського поста мирним шляхом.

Між тим на території захопленого поліцейського полку відключено вуличне освітлення, час від часу лунають постріли.

Нагадаємо, напередодні мітинг опозиції в Єревані переріс у ходу до захопленої озброєною групою поліцейської дільниці. При цьому кілька сотень демонстрантів прорвали оточення і наблизилися до захопленої будівлі.

Мирна акція переросла в заворушення. Проте співробітники правоохоронних органів досить швидко розігнали протестувальників і звільнили від демонстрантів територію навколо захопленої будівлі полку патрульно-постової служби поліції в Єревані.

Також стало відомо про затримання десятків людей. Із 165 доставлених у відділення поліції громадян 26 чоловік були затримані.

В результаті розгону демонстрацій постраждали близько 15 журналістів, деяких із них побили, інші дістали поранення від світлошумових гранат.

Група озброєних людей з 17 липня утримує будівлю поліції в єреванському районі Еребуні. Вони утримують у заручниках двох медиків, які прибули туди для лікування поранених бойовиків. Ще двох бойовиків із тяжкими пораненнями раніше забрали в лікарню, а кілька здалися.

Нападники під час захоплення будівлі вбили одного офіцера поліції і ще кількох поранили. Вони також захопили тоді заручників, але потім їх по-черзі відпустили.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У центрі Єревана - мітинг опозиції
31 липень, 2016, 06:42