У Великій Британії кошеня випрали в машинці, але воно вижило

У Великій Британії кошеня випрали в машинці, але воно вижило
Тваринку після процедури довелося рятувати.

У шотландському місті Ноттінгем кошеня Боббі залишилось живим і цілком здоровим, побувавши всередині пральної машини, запрограмованої на прання при температурі 60 градусів, - повідомляє BBC.

Господиня кошеняти бенгальської породи, 47-річна Ліза Кіф, гадки не мала, що її улюбленець влаштувався всередині пральної машини поспати. Вона зрозуміла, в чому справа, лише почувши незвично гучний шум, що лунав з агрегату.

За словами Лізи Кіф, пральна машинка була улюбленим місцем відпочинку Боббі. І цього разу, перш ніж почати прання, вона витягла його з барабана. Однак моторне кошеня примудрилося непомітно для господині знову прошмигнути всередину і сховатися в купі білизни.

«Почувши шум, я відразу кинулася на кухню і побачила, що серед білизни крутиться і мій Боббі. Я одразу ж вимкнула машину і швидко витягнула його звідти», – розповіла вона.

Дев'ятимісячний Боббі був практично в непритомному стані після пережитого, і йому робили внутрішньовенні вливання, щоб зняти шок.

«За 15 років роботи мені жодного разу не доводилося стикатися з чимось подібним», – сказав лікар ветеринарної клініки Ноттінгема Джеймс Келлоу.

За словами лікаря, кошеня провело в пральній машині близько двох хвилин. Якби господиня забарилася, наслідки могли б бути незворотними. Він також розповів, що через пральний порошк у кошеняти відбулося подразнення очей, але вже буквально за кілька годин кіт був у порядку.

«Цей важкий урок позбавив Боббі любові до пральної машини. Він тепер і близько до неї не підходить», - сказала господиня.

Неймовірний порятунок кошеняти навіть номіновано на спеціальну нагороду, яку щорічно вручає домашнім тваринам, які успішно пережили нещасні випадки, благодійна організація з порятунку хворих тварин.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Я свого кота регулярно так мию в пральній машині бо по нормальному помити у ванній він себе не дає, виривається і царапається.
Відповісти
Останні новини
У Великій Британії кошеня випрали в машинці, але воно вижило
01 серпень, 2016, 03:44