До бюджету Волині надійшло майже 5 мільйонів від заготівлі лісової продукції

До бюджету Волині надійшло майже 5 мільйонів від заготівлі лісової продукції
Від заготівлі лісової продукції на Волині до бюджетів вже спрямовано 4 мільйони 896 тисяч гривень податку на доходи фізичних осіб, що майже на 2,3 мільйони, ніж у минулому році.

Про це повідомляє прес-служба державної фіскальної служби у Волинській області.

«Враховуючи, що після збору чорниць традиційно розпочинається грибний сезон, і ще триває заготівля лікарських рослин, до кінця року надходження податків від заготівлі зростатимуть. Разом з тим вже сьогодні очевидно, що нинішній сезон заготівлі дикоростучої продукції з точки зору сплати податків досить успішний», - наголошує в.о. начальника, перший заступник начальника ГУ ДФС у Волинській області Віталій Чуй.

Як підкреслив посадовець, в період заготівлі фахівці ДФС в області приділили максимум уваги питанню повноти сплати визначених податковим законодавством податків і зборів суб’єктами господарювання, які закупляють лісову продукцію в населення.

Як свідчить аналітика, станом на 29 липня 2016 року про намір здійснювати побічне лісове користування на Волині заявили 72 суб’єкти господарювання, з них 10 юридичних осіб. Ці заготівельники вже сплатили рентну плату за заготівлю 2633,5 тонн ягід чорниці, 2 тонн грибів лисичок та 55,9 тонн лікарсько-технічної сировини.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
До бюджету Волині надійшло майже 5 мільйонів від заготівлі лісової продукції
01 серпень, 2016, 13:59