В Луцьку BMW збило велосипедиста. ОНОВЛЕНО

В Луцьку BMW збило велосипедиста. ОНОВЛЕНО
1 серпня близько 19:00 в Луцьку на вулиці Ковельській трапилася ДТП, в якій постраждав велосипедист. Його збив автомобіль BMW на пішохідному переході.

Як повідомила нам поліція, велосипедист швидко переїжджав дорогу на пішохідному переході. Коли він був на середині, в нього врізався автомобіль та, гальмуючи, протягнув ще кількадесят метрів.

Постраждалого велосипедиста одразу ж забрала швидка із черепно-мозковою травмою та переломом руки. Водій залишався на місці події, надавав першу медичну допомогу та був вкрай занепокоєний ситуацією, що склалася.

На водія автомобіля поліція склала протокол за 124 статтею Кодексу України про адміністративні правопорушення "Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна".

Відповідно до цієї статті, може бути здійснено накладення штрафу від двадцяти до двадцяти п'яти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або позбавлення права керування транспортними засобами на строк від шести місяців до одного року.





Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 40
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Гляньте фото....там магазин навпроти нього він почав тормозити......робіть висновки
Відповісти
Дивіться як переходите дорогу
Відповісти
"Велосипедист швидко переїжджав дорогу на пішохідному переході", а по правилах дорожнього руху він мав переводити велосипед в руках...
Відповісти
БМВ винне!!! Був би запорожець написали би, що правий!!! Хлопець плакав на колінах просив, щоб чоловік був живий!!! А ви...
Відповісти
гальмивний шлях дуже цикаво яка була швидкисть
Відповісти
набагато вища, чим дозволена по місті !!!!
Відповісти
Шкода велосипедиста і водія. Водій молодий хлопчина років 23, велосипедист старший чоловік років 70. Бачив ситуацію, велосипедист хотів повернути в поворот і поїхав з правої сторини, водій не встиг загальмувати і збив дідуся. Дарма іде акцент на авто бмв, хлопець надавав першу допомогу і молився, щоб дідусь був живий. Непотрібно так яро перти на водія, всі люди і він далеко не поганий хлопчина, плакав молився за чоловіка. Було видно що щиро. Школа лише, що деякі люди наїхали на водія, бо він на бмв, а не на жигулі. Нехай дідусь одужує.
Відповісти
Та прочитайте ж ви матеріал! В який момент тут хтось водія звинувачує???
Відповісти
Якщо не винують, то чому не пишуть проте, як він надавав допомогу велосипедисту. А все зводять бмв, бмв, ніби на бмв люди нормальні не їздять. Заголовок бмв збило велосипедиста... в першу чергу в авто також була люлина, а не скотина...
Відповісти
Якшо він з такою швидкістю їхав по місту то він не скотина, а тупа тварина. Посадити нафіг. А якби діти йшли. Права купив. Їздити і мозгів не купив.
Відповісти
розумнику, з чого ти судиш яка в нього швидкість була? якщо дід несподівано ВИЇХАВ на пішперехід а водій почав гальмувати беспосередньо перед зіткненням, його швидкість була наврядчи більша за 60км/год.
Відповісти
Гальмівний шлях при 60 км\год складає приблизно 40м. Але гальмівний шлях це час не від моменту натискання на педаль, а від моменту виявлення небезпеки. Тому маємо наступне:
– відстань пройдена автомобілем за час реакції водія;
– відстань пройдена автомобілем за час спрацьовування гальмівної системи;
Час реакції водія– це час з моменту виявлення їм небезпеки до вчинення необхідних дій, таких як, наприклад, перенесення ноги на педаль гальма, натискання на неї.

Діапазон цього значення дуже великий – від 0,2 до 1,2 с і залежить від навичок водія, положення його тіла, рук і ніг щодо органів управління автомобілем, від його психо-емоційного стану.
Слід на асфальті і момент зупинки говорять про відстань 40-50 метрів, отже швидкість ніяк не могла бути 60 км\год, адже ще 0,6 с водій витратив на виявлення небезпеки і перенесення ноги на гальма, а це плюс що найменьше 10 метрів, а реально всі 16-20м.
На мій погляд, враховуючи фото, його швидкість була в межах 80-85 км\год.
Відповісти
розумнику, якби ти розумів,що там пішохідний перехід і люди ходять, а не гнав своїм двигуном та жалким розумом, то нічого б не зробив поганого та страшного!просто треба розуміти,що пішохідний пішехід-це пішехід, територія,де люди ходять і не треба гонитися перед батька в пекло і все!!! і все, розумієш??????!!!!
Відповісти
тормозе. велосипедист ВИЇХАВ. Він не пішохід. він ВОДІЙ. розумієш??????
Відповісти
Тормоз- ти,а не я. Розумію. Це суті не міняє і факту злочину теж.Просто є до чого придертися та відмазатися! А якби такі,як ти розуміли,що гнатися не відомо куди в місті не можна і що на перехід може вийти у будь-який момент людина, то такого б не було!!!
Відповісти
як би такі як ти на роверах не ганяли по переходах і не перебігали там де можна і не можна - такого б не було. Факт порушення ПДР поки тільки в діда.
Відповісти
Тупа тварина-це ти, коли не бачивши ситуації таке писати. До Вашого відома в авто гальмували лише передні колеса, при різкому натискані на гальма в нього відмовив абс, вдарило помилку і понесло. Це слідчий навіть казав, що гальмували лише два колеса.
Відповісти
Чоловік на ровері вискочив перед водієм на середину дороги, після того як пройшла фура, водію не було куди діватися. З кожним бути може, велосипедисти також учасники руху, не винуйте водія...
Відповісти
Як можна на пішохідний перехід викскочити??? Водій має це розуміти і все!Це пішохідний перехід і там може хто хочеш вискакувати,бо там люди ходять!!! І проблем не буде, але ж де ви навчитеся поважати людей???
Відповісти
Если не летел за сотню, и старик выехал на переход на велосипеде - то хороший адвокат развалит дело в суде на раз. Еще и права вернут.
Відповісти
а водій якраз летів сотню !!!!
Відповісти
Прізвище водія, або номер авто???
Відповісти
Нащо тобі номер водія???
Відповісти
Громадянин777 на землю опустися... Ти хто такий польотирозбирати хто,що,де, коли.
Відповісти
Просто цікаво для чого номера знімати, чи це зараз модно???
Відповісти
БМВ головного мозку... Чесно. Видно, нажаль, в більшості власників даного авто з голвоою не те,що треба...
Відповісти
Що ти мелеш, дід 1000%%%%винен у дтп, наробив проблем собі і водію, водій порядний, захотів би то дід ще машину ремонтував би, повірте адвокати пропонували це діло зробити в дві хвилини, водій відмовився.
Відповісти
Та да, поки дід в лікарні, то можна зробити і його винним...
А якби колода лежала на дорозі, то адвокати за 2 хвилини зробили б і колоду винною???!!!
Відповісти
Яку колоду, причому тут колода, в діда син теж не остайння людина, що думаєш був би дід правий не вирішив би цього? чи по вашому, якщо велосипедист, то долею ображенний чи як? Перестаньте вже писати всяку срань. Вам би лиш когось вінним зробити, чи просто жаба за бмв душить??? Вже сказали, що дід пішки йшов. Ще одна тема для розмови появилася...
Відповісти
Вибачте, але Ваш словесний "понос" важко зрозуміти...
Відповісти
Чого відразу так ницо та тупо? Мені так прикольно коли кажуть,що чуть що і бац...... там тарарааааааамммммм - заздрість))) А які ще є аргументи на правду?Але, дійсно розумні, мудрі та знаючі аргументи,а не брєд сільського типу... БМВ головного мозку в Україні-це вже 100% факт і не відписуй мені свій інтелектуальний писемний смс!
Відповісти
тобі дорога: 1) до школи на уроки рідної мови, а 2)-ге до психіатра))))
Відповісти
Ну рахунок швидкості водія, то він навіть по житловим районам газував, лякаючи дітей та матусь...А на трассі їхав 80?!!
Відповісти
Крім всіх запитань у цій ситуації є ще одне "Хто дозволяє журналістам писати неправду у таких випадках???? Як журналісти можуть писати про діагноз черепно-мозкова травма, коли це абсолютна неправда? І про руку теж неправда! Може варто перевіряти інформацію, яку пишуть журналісти?? І за свої слова журналісти теж мають нести відповідальність!"
Відповісти
звідки в тебе така інформація про потерпілого дідуся? ти може провідував його в лікарні?
Відповісти
Я спілкувався з лікарями!
Відповісти
Ти спілкування з лікуючим лікарем ?
Відповісти
Погано спілкувався...
Відповісти
Про черепно-мозкову правда, поломана не рука, а нога, а на руці рвана рана, порвані мязи і ще багато інших пошкоджень...Хто знае той відрізок шляху, зрозуміють, що на швидкості, як тут дехто намагається придумати, 80 км/год, водій би встиг затормозити...
Відповісти
А в тебе звідки такі дані про травми ?
Відповісти