Українці платитимуть за житло суддів та банкірів

Українці платитимуть за житло суддів та банкірів
Співробітники Конституційного Суду України, Національного банку України та Рахункової палати включені в перелік працівників, яким можуть бути надані службові приміщення (житло).

Про це пишуть Коментарі.

Згідно з постановою КМУ, текст якого має видання, службове житло може бути надано працівникам КСУ: керівникам структурних підрозділів, їх заступникам, головним консультантам, головним спеціалістам Секретаріату, раднику голови, науковим консультантам і помічникам суддів; працівникам апарату судів загальної юрисдикції, Державної судової адміністрації та її територіальних управлінь, Національної школи суддів, секретаріату Вищої кваліфікаційної комісії суддів і її членам на час виконання ними службових обов´язків.

Також право на службові приміщення мають працівники НБУ за затвердженим правлінням НБУ списком і глава Рахункової палати, його перший заступник і заступник, головні контролери - керівники департаментів Рахункової палати, секретар Рахункової палати, посадові особи апарату Рахункової палати та її територіальних представництв.

Як відомо, раніше Держказначейство придбало в Києві 11 квартир на загальну суму 5 млн. гривень, а Вищий адмінсуд України придбав квартири в Києві (10 двох- і трикімнатних) на суму понад 9 млн. гривень.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Когда вы там уже накушаетесь?
Відповісти
"Самі бідні і малозабезпечені верстви населеня" мають право на службове житло, а "багаті пенсіонери" хай це все оплачують.
Відповісти
Як сказав азарушка:"КРИВОСІСІ"!
Відповісти
Останні новини
Українці платитимуть за житло суддів та банкірів
14 вересень, 2012, 15:06