Як ходять на побачення в різних країнах світу

Як ходять на побачення в різних країнах світу
Від пристрасної Франції до стриманої Фінляндії: на скільки відрізняються побачення в різних країнах світу.

Ппо це пише vokrugsveta.ua.

Франція. Тривалі побачення французам не потрібні. Пари швидко стають коханцями і вже далі розвивають стосунки.

Швеція. У шведів є традиція: під час робочого дня вони роблять 15-хвилинну перерву на каву. Вона називається «фіка». І якщо дівчина погодилася піти на побачення з одним чоловіком, вона не має права виходити на «фіка» або фліртувати з іншим.

Південна Корея. Корейські чоловіки завжди носять сумочку жінки. Якщо пара заходить в магазин, чоловік завжди несе пакети з покупками - чи це продукти, чи одяг. Жінка повинна залишатися красивою і не перепрацьовувати.

Польща. Тут способи прояву симпатії норовливі. В Обливаний понеділок (перший понеділок після Великодня) чоловіки обливають вподобаних дівчат водою і б'ють їх гілочкою верби. У відповідь на такі «залицяння» дівчина може бити посуд.

Хорватія. Пропонуючи руку та серце, хорватський чоловік підносить своїй обраниці яблуко з вставленою в нього монетою.

Нідерланди. Тут діє принцип абсолютної рівності, тому і на побаченнях чоловік і жінка ділять рахунок в ресторані навпіл.

Іран. Іранські чоловіки можуть зустрітися з дівчиною, яка сподобалася, всього три рази, після чого повинні прийняти рішення, чи хочуть вони на ній одружуватися. Якщо ні – пара більше не бачиться.

Фінляндія. Фіни досить холодні у стосунках і скупі на ніжності. Наприклад, фразу «Я тебе люблю» вони можуть сказати тільки в день весілля і перед смертю.

Камбоджа. У камбоджійському племені Креунг батьки будують для своїх дочок «хатини любові» і дозволяють дівчатам заводить стільки коханців, скільки того побажають, поки не зустрінуть серед них справжню любов.

Японія. У День всіх закоханих японські жінки демонструють свою симпатію до чоловіка, посилаючи йому шоколадні цукерки. Рівно через місяць, в так званий Білий день, чоловік зобов'язаний повернути жінці борг і подарувати білий шоколад, зефір або білизну.

Бутан. У Бутані існує ритуал, званий Бомена, або «нічне полювання». Чоловік повинен таємно проникнути в будинок своєї коханої і переночувати там. Якщо він буде схоплений, то повинен буде або одружитися на цій дівчині, або у якості покарання працювати на полях її сім'ї.

США. Згідно з опитуванням сайту знайомств Match.com, близько 80% американців уникають сексу на першому побаченні. Що суперечить існуючому стереотипу.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Украiна: чекушка самограя та в буряки... Та вьоооооо Галя...
Відповісти
наша справжня Галя балувана: дешевше як за 20 грн. не дає, смисла нєт)))
Відповісти
Останні новини
Як ходять на побачення в різних країнах світу
02 серпень, 2016, 08:36