У Києві п'яний водій збив двох патрульних. ФОТО. ВІДЕО

У Києві п'яний водій збив двох патрульних. ФОТО. ВІДЕО
Вчора, 1 серпня, близько 23:00 на Столичному шосе в Києві п'яний водій на Opel сильно травмував двох поліцейських, які в той час оформляли ДТП, яка сталася раніше.

Пригода сталася неподалік від повороту на вулицю Академіка Заболотного в Голосіївському районі, - пише dtp.kiev.ua.

Спершу на трасі зіткнулися Fiat і Hyundai Sonata, ніхто з людей не постраждав. На місце ДТП виїхали поліцейські. У момент, коли вони оформляли аварію, п'яний водій на Opel на високій швидкості влетів у "Фіат", який від сильного удару просунувся вперед і придавив поліцейських (чоловіка і жінку) до "Хюндаю".






Патрульні отримали важкі травми, їх обох терміново доставили в реанімацію. "Хлопець - рвана рана руки, перелом руки. Стан стабільний. Дівчина - стан дуже важкий. Рвані рани гомілки і стегна. Відкриті переломи стегна і гомілки з одного боку і перелом стегна з іншого. Втрата крові. Внутрішні органи, попередньо, не пошкоджені. можливо, є пошкодження хребта. Проходить обстеження, працюватимуть хірурги-травматологи. у свідомості, дихає через трубку. знеболити", - написав у Facebook керівник проекту dtp.kiev.ua Влад Антонов.

На місце аварії відразу ж виїхала оперативно-слідча група, експерти і багато патрулів поліції. Винуватця ДТП затримали і відправили на медичний огляд, щоб з'ясувати ступінь сп'яніння.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Якщн наша патрульна служба будетак демократично відноситись до порушників на дорогах ,то Ураінська п*янь всіх передавить .
Відповісти
на жаль через не професійні дії патрульних та їх вчителів страдають молоді люди(патрульні). Спостерігаючи як патрулі на місці пригоди розставляють конуси та службовий автомбіль, ймовірність їх каліцтва збільшується. Закони фізики ніхто не відміняв, патрульний на дорозі не "стовп" не Бог та не безсмертний. Бережіть себе!
Відповісти
Останні новини
У Києві п'яний водій збив двох патрульних. ФОТО. ВІДЕО
02 серпень, 2016, 15:21