Тим, хто прийде в поліцію, обіцяють високу зарплату

Тим, хто прийде в поліцію, обіцяють високу зарплату
Правоохоронцям, які будуть працювати в поліції Волині, обіцяють високі зарплати. Зокрема, дільничні інспектори отримуватимуть 6 тисяч гривень, а слідчі - 10 тисяч гривень.

Про це сьогодні, 2-го серпня, під час прес-конференції розповів тимчасово виконуючий обов'язки головного поліцейського області Петро Шпига.

Як вже зазначалося, в управлінні поліції бракує працівників. Загалом після проведеної люстрації звільнилося 200 місць, тож правоохоронці були змушені оголосити конкурс на заміщення вакантних посад.

"В нас 70% працівників - тимчасово виконуючі обов'язки начальників відділів або відділень, - нарікає т.в.о. Петро Шпига. - В мене практично немає ні одного заступника. Вони на даний час на посадах не перебувають".

"Як анонсував наш керівник Національної поліції Хатія Деканоідзе, можливо, зарплати будуть від 6 до 10 тисяч гривень. Дільничниим - 6, слідчим - 10. Але це вже будемо не ми вирішувати, це буде вирішувати наше Міністерство внутрішніх справ з національною поліцією", - каже т.в.о. начальника управління кадрового забезпечення ГУНП у Волинській області Сергій Бурмеха.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
а що хібатам зарплату платять?
Відповісти
А як позбутися ідіотів в країні,щоб туди за 6 йти працювати??? Та там мін. 20 треба давати слідчим!!!
Відповісти
по шшиї треба давати а не зарплату!
Відповісти
Навіщо такі статті опублікрвувати...іі людям у форсі ще із часів діда мого обіцяють, сам в системі 3 роки із 2100 підняли до 4000 , сказали привіт аваков передає , грошей в краіні немає уви що маємо.
Відповісти
Блін, та не лякайте людей такими зарплатами. Ніхто їх в поліції не отримував і не отримує. Мабуть, і отримувати не буде. А людей, коли пенсії 1200 гривень в пенсіонерів, проти поліції пустопорожніми балачками настроюєте.
Відповісти
Останні новини
Тим, хто прийде в поліцію, обіцяють високу зарплату
02 серпень, 2016, 21:21