В квартирі мешканця Нововолинська знайшли наркотики та зброю. ФОТО

В квартирі мешканця Нововолинська знайшли наркотики та зброю. ФОТО
1-го серпня Нововолинський відділ поліції та департамент боротьби з наркозлочинністю затримали чоловіка, який у однокімнатній квартирі займався вирощуванням коноплі та виготовленням інших подібних речовин, організував лабораторію для виробництва опіумних засобів.

Під час обшуку правоохоронці виявили в помешканні 54 кущі коноплі, 220 грамів речовини рослинного походження, схожої на карабіс, відповідне обладнання для виготовлення наркотиків та інші хімічні речовини,- повідомляє Буг.

Також були знайдені малокаліберні патрони: три набої калібру 4,55 мм, три набої калібру 9мм, два набої калібру 5,45 мм, 43 набої ”холості” калібру 5,45 мм та саморобний пристрій для стрільби.

Нагадуємо, що місяць тому в Нововолинську була пограбована карета швидкої допомоги, у квартирі чоловіка виявили кардіостимулятор вартістю 18 000 гривень, тому є підстава звинувачувати його у скоєнні цього злочину.





У 2007 році двоє людей в масках здійснили напад та пограбування «ПриватБанку», саме цей чоловік був причетний до цієї кримінальної історії, відбував покарання в місці позбавлення волі. В квартирі було вилучено інші цінні речі: медалі, розрахунковий термінал, комп’ютери. Є припущення, що все знайдене є краденим.





Слідство продовжується.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
В квартирі мешканця Нововолинська знайшли наркотики та зброю. ФОТО
03 серпень, 2016, 13:57