«Дмитрук-party»: презентація проекту «Food Truck» від волинського виробника. ФОТО

«Дмитрук-party»: презентація проекту «Food Truck» від волинського виробника. ФОТО
У рекреаційному комплексі «Рестпарк» бренд «Дмитрук Гриль» презентував новий, оригінальний та неймовірно смачний проект вуличної їжі – «Food Truck».

Захід відбувся на найвищому рівні. Усі гості були ситі та щасливі. «Дмитрук Гриль» нагодував усіх. Про атмосферу і гарний настрій подбали event-агенція "Be Happy", смачними напоями пригощав «WINETIME».

На прес-конференції організатори та безпосередньо творці проекту детально розповіли про найновіші смаки у кухні «Дмитрук Гриль».

«Ми створили продукт, який зруйнує стереотип про м’ясо-ковбасні вироби, з яким дуже важко боротись. Випустили лінійку з п’яти нових гриль-ковбасок. Ми з кожним днем вчимось та вдосконалюємось. Сергій, бренд-шеф, запропонував дотримуватись ідеології Slow Food. Це рух за регіональний продукт, регіонального виробника та не фаст-фудівську їжу. Ми відбудуємо нову культуру та знайдемо свого споживача», - розповідає Тарас Скорупський, керівник відділу маркетингу, бренд-менеджер компанії «Дмитрук Гриль».

«Дмитрук Гриль» знає усе про гриль, культуру грилювання та вуличну їжу. «Food Truck» буде функціонувати круглий рік, пропонуючи сезонне меню. Це один із стандартів Slow Food - готувати лише найсвіжішу їжу. Основне завдання «Food Truck» - не тільки продаж вуличної їжі, а й поширення ідеї правильного та корисного харчування.

«Кожен зможе скуштувати найрізноманітніші стави - від давно усім знайомих до нових та оригінальних. Буде цікава консервація, дуже багато різноманітних десертів, морозиво власного виробництва. Ми хочемо навчити наших гостей відходити від застарілих шаблонів та не боятись куштувати щось нове та нестандартне!» - розповідає про секрети нової кухні Сергій Федула, бренд-шеф проекту «Food Truck».

«Food Truck» має безліч переваг. Основна з них – це мобільність. Машина повністю автономна. На узбережжі вас почастують неймовірними стравами з морепродуктів, а у підніжжя гір – здивують сорбетом із закарпатських трюфелів. Молода та амбіційна команда назавжди змінить уявлення про вуличну їжу.

Також ще одним з багатьох плюсів «Food Truck» є те, що ця диво-машина миттєво організує ваше свято, нагодує гостей та створить неймовірний настрій.

Новинки від «Дмитрук Гриль» ви зможете побачити та, звичайно, скуштувати уже зовсім скоро. Запевняємо, такого у нашому місті ще не було. Поєднання вишуканості та простоти у новій вуличній їжі.

Бренд «Дмитрук Гриль» працює перш за все для свого споживача. Як запевняє Тарас Скорупський, кожну страву вони готують з безмежною любов’ю до своєї справи та до своїх клієнтів.
























































































































Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 9
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Деталі, деталі, це звичайно цікаво, а саме головне, сам «Food Truck» зовні повністю фотограф чогось забув відзняти
Відповісти
Погоджуюсь, фото толкових самих страв та як ях готують, відео...цього всього немає. Тільки одні й тіж обличчя
Відповісти
Дмитрук супер)! По більше таких продуктів!!! Ще трохи і в космос)))
Відповісти
Смачно, круто, дякую!
Відповісти
Ми з сім`єю завжди купуємо ваші ковбаси і завжди задоволені, де можна скуштувати ці?
Відповісти
Жива ще)
Відповісти
Схоже на презентацію світського життя Волині
Відповісти
ГЛЯММУРРР!!!!! Вєчєрінка не для бєдних!
Відповісти
Останні новини
«Дмитрук-party»: презентація проекту «Food Truck» від волинського виробника. ФОТО
03 серпень, 2016, 15:43