В Луцьку презентували групи реагування патрульної поліції. ФОТОРЕПОРТАЖ

В Луцьку презентували групи реагування патрульної поліції. ФОТОРЕПОРТАЖ
На Волині працюватимуть 38 груп реагування патрульної поліції. Вони нестимуть службу в населених пунктах області. Загальна кількість поліцейських у групах реагування – 508 чоловік.

Групи працюватимуть 12-годинними змінами у цілодобовому режимі. До складу кожного екіпажу, який буде заступати на службу, входить по двоє поліцейських.

Усю територію області поділили на зони, які будуть обслуговувати групи реагування. Вони оснащені планшетами, які напряму з’єднані із лінією «102» через call-центр Головного управління Нацполіції у Волинській області. Черговий зможе швидко визначити місцезнаходження групи, адже воно відображатиметься на загальній карті call-центру, та оперативно направити на місце події найближчий патруль.

Презентували новостворені групи заступник голови Національної поліції України Олександр Фацевич, начальник волинських поліціянтів Петро Шпига разом із вищим керівництвом області.

"Групи реагування патрульної поліції створені на базі Головного управління національної поліції у Волинській області. Основним її завданням є забезпечення правопорядку, охорона прав і свобод громадян, боротьба з правопорушеннями та злочинністю. Основним критерієм роботи буде вдячність і довіра громадян", - сказав Шпига.

"Зараз в усіх куточках області будуть працювати нові поліцейські - в новій екіпіровці, забезпечені всім необхідним. Їхнє завдання - служити і захищати спокій, забезпечувати безпеку на вулицях, в селах. Хочу звернутися до вас, поліцейські. Вам дали все: зарплата вище, але все залежить від вас - від вашої роботи і професіоналізму", - додав Фацевич.




























Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Роздали 10 нових автомобілів та 20 поліцейським дали нову форму для сюжету "лайфньюсВОЛИНЬ", а решті старі зломки і форми не має,реформа- показуха продовжується!!!(((
Відповісти
Шпигу, Фацевича і Яковлєва пора давно в тюрму...давно...,одного "патріота" за зраду держави, іншого за бандитизм та контрабанду,а 3-го за розрадання бюджету у власних інтересах...
Відповісти
Шо то за али-баба на передостанній фото?
Відповісти
ти що! який алі баба ?то вожак луцький супервайзерів,мерчендайзерів,студентів,та різних безробітних,ой шо то я не підтримую як свідомий громадянин недолугу реформу нової поліції ай як вони скажуть я і сотні людей з юридичною освітою нічого не тямимо! ,А це нач луцької!!!
Відповісти
алібаба це ветеринар який пробує керувати колишніми безробітними нині супервайзерами
Відповісти
Останні новини
В Луцьку презентували групи реагування патрульної поліції. ФОТОРЕПОРТАЖ
03 серпень, 2016, 16:37