Завдяки ПриватБанку та MasterCard лучанин зустрінеться з Коноплянкою*

Завдяки ПриватБанку та MasterCard лучанин зустрінеться з Коноплянкою*
Для Волині чудова новина! Стати свідком футбольної історії - безцінно.

Лучанин Денис Калішук 9 серпня побуває на стадіоні «Леркендал» у Тронгеймі в Норвегії. Йому пощастить побачити 41-й розіграш Суперкубка УЄФА, в якому зіграють переможці Ліги чемпіонів і Ліги Європи іспанські «Реал Мадрид» і «Севілья», - повідомляє прес-служба ПриватБанку.

Кожна з команд має досвід чотирьох ігор в турнірі. У 2014 році «Реал» переміг «Севілью» за рахунок двох голів Кріштіану Роналду. У 2015 році Коноплянка зрівняв рахунок наприкінці другого тайму, але в додатковий час «Севілья» поступилася «Барселоні» з загальним рахунком 4:5.

Колеги, запрошуємо Вас на брифінг 4 серпня, в четвер об 11:00 годині. Директор Північно-Західного регіонального управління ПриватБанку Юрій Войтенко в урочистій атмосфері в робочому кабінеті вручить найактивнішому учаснику програми MasterCard Rewards лучанину - переможцю Денису Калішу відповідний сертифікат на поїздку на двох до Норвегії. Під час брифінгу журналісти зможуть поспілкуватися зі щасливчиком. Адреса: м.Луцьк, пр.Відродження,1 ( 3 поверх, приймальня ). Будь ласка, підтвердіть свою участь за номером 0996319057 або на пошту [email protected]

9 серпня в холодному північному місті вируватимуть гарячі емоції. Денис Калішук у приємній компанії спотерігатиме за грою найкращих європейських футболістів та гравця “Севільї” - 26 -річного нападника та півзахисника Збірної України з футболу Євгена Коноплянки.

ДОВІДКА: Євген Коноплянка - вихованець школи кіровоградського футбольного клубу «Олімпік», тренера Дениса Мирославовича Малеця, ДЮСШ-2 м. Кіровограда та дніпровського «Дніпра». Його тренували відомі динамівці Олег Протасов, Володимир Безсонов, а також Хуасе Рамос. У 2010-му році Коноплянка отримав нагороду «Футболіст року в Україні» .За українця боролися імениті клуби: “Ліверпуль”, “Тоттенгем”, “Атлетіко” (Мадрид).

Офіційний дебют Коноплянки в новій команді відбувся 11 серпня у матчі за Суперкубок УЄФА проти преможця Ліги чемпіонів УЄФА 2014/2015 Барселони. Українець вийшов на поле на 68 хвилині при рахунку 4-2 на користь Барселони. На 81 хвилині гравець забив свій перший гол за новий клуб, зробивши рахунок 4-4, після прострілу від ще одного новачка команди Чіро Іммобіле. Однак «Севілья» не змогла здобути єврокубок, пропустивши гол у додатковому часі. Коноплянка увійшов в історію як четвертий українець, що відзначався в суперкубку УЄФА, до нього це робили легенди українського футболу Олег Блохін (у 1975 році — 3 м'ячі «Баварії»), Олексій Михайличенко (м'яч «Мілану» у першому матчі Суперкубка-1990) та Андрій Шевченко. Дебют Євгена в чемпіонаті Іспанії відбувся у матчі з «Малагою», який завершився нульовою нічиєю. 25 вересня Коноплянка забив свій перший гол в іспанській лізі, який став вирішальним у матчі «Севілія» — «Райо Вальєкано», що закінчився з рахунком 3:2

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Завдяки ПриватБанку та MasterCard лучанин зустрінеться з Коноплянкою*
04 серпень, 2016, 10:09