У Луцьку вперше відбудеться історичний фестиваль «Князівський бенкет». АНОНС

У Луцьку вперше відбудеться історичний фестиваль «Князівський бенкет». АНОНС
20 серпня 2016 року вперше у Луцьку з нагоди Дня міста відбудеться фестиваль історичної реконструкції “Князівський бенкет”.

Про це повідомляє Луцька міська рада.

"Якщо Ви завжди хотіли дізнатись, як же святкували князі та княгині, королі й королеви, то Вам до Луцька на “Князівський бенкет”!

Фестиваль історичної реконструкції, який перенесе Вас у добу середньовіччя, зачарує співами мандрівних менестрелів, закружляє в танку середньовічного танцю, перетворить на лицарів та вінценосних осіб. Ви скуштуєте найрізноманітніших страв, якими пригощали у Луцьку в той час, коли наше місто іменувалось Лучеськом Великим, і, найголовніше, почастуєтесь головним напоєм того часу, медовим диво-напоєм!

Фестиваль проводиться у нашому місті вперше. Організатори заходу — управління туризму та промоції міста Луцької міської ради та розважальний центр культури та історії “Парк Київська Русь” — підготували захопливу програму, яка буде цікавою і для дорослих, і для дітей: справжні запеклі лицарські бої, виступи кінно-трюкового театру, ігри й забави, майстер-класи народних умільців, фотосесії в історичних костюмах, середньовічні танці, середньовічний тир, прогулянки верхи та ін.

Шквал приємних емоцій та незабутніх вражень від фестивалю Вам гарантовано. Не пропустіть цю яскраву та видовищну подію!" - повідомляють організатори.

Офіційне відкриття фестивалю: 13.00, Братський міст.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Луцьку вперше відбудеться історичний фестиваль «Князівський бенкет». АНОНС
04 серпень, 2016, 11:02