«Волинь» розійшлася миром з «Іллічівцем»

«Волинь» розійшлася миром з «Іллічівцем»
15 вересня луцька «Волинь» в Маріуполі зіграла в нічию поєдинок 9-го туру із місцевим «Іллічівцем».

Про це повідомила прес-служба ФК Волинь.

Звісно, гості не мали наміри привітати господарем із святом і подарувати їм бодай очко. Після перемоги у Луцьку над «Металістом» окрилена «Волинь» прагнула вивезти із Маріуполя три бали.

Анатолій Демяненко не став вигадувати щось нове із складом і на поле «Іллічівця» вийшов склад, практично ідентичний тому, який кував перемогу над харків’янами. Заміни стосувалися тільки правого краю півзахисту, де травмованого наразі Лопеса замінив Володимир Аржанов. А пару опорників склади Ізворану та Стевич – Саша вперше у сезоні з`явився у стартовому складі лучан і відіграв впевнено передусім у якості «руйнівника». Відзначимо й потрапляння у список 18-ти на матч нігерійського новачка з грузинським паспортом Абайомі Овонікоко.

Лучани дуже активно і що головне – впевнено розпочали гру і, забігаючи наперед, відзначимо, що практично на увесь перший тайм закрили «ленінців» на своїй половині поля. Вже на 6-й хвилині Окріашвілі необачно зіграв рукою, приймаючи м’яча біля свого штрафного майданчика і «Волинь» отримала право на небезпечний стандарт. Ерік пробив на силу, але м’яч пролетів біля самісінької штанги.

«Волинь» контролювала гру, «хрестоносці» здійснили багато перехоплень в центрі поля, вигравали більшість єдиноборств і виключили з гри плеймейкера господарів Кравченка. У перші п'ятнадцять хвилин ще запам’яталася хороша комбінація на фланзі за участі Аржанова та Бікфалві, подача останнього на Суботича й трохи неточний удар Даніеля головою. Перевіряли пильність Худжамова Аржанов та Сімінін, щоправда їхні удари були дуже неточними. Шкода, що кілька останніх, майже гольових пасів «Волині» виявилися неточними. Відзначимо, що ленінці вперше пробили по воротам Літовченка тільки на 30-й хвилині.

У цей же час зашкутильгав Суботич – після зіткнення із Гречишкіним – і закрався сумнів чи Даніель продовжить гру. Олексій Бабир побіг розминатися, але із основним форвардом лучан нічого страшного не сталося. А наприкінці тайму Сергій Пилипчук мав гарну нагоду відкрити рахунок. Сергій «протягнув» м’яча у центрі поля, обіграв Іщенка і з лінії штрафного майданчика пробив лівою у дальній кут – трохи неточно.

По перерві господарі трохи відсунули гру від своїх воріт, діяли активніше, але у перші п'ятнадцять хвилин нічого небезпечного біля обох воріт не сталося. Окрім хіба заблокованого Шиковим удару Федотова з 17-ти метрів.

На 60-ій хвилині Демяненко вирішив посилити флангову гру і випустив Насонова замість Аржанова. Але моментів біля воріт Худжамова не побільшало. Суботича відрізали від м’яча і на 69-й хвилині момент йому вирішив подарувати Чижов. Він спіткнувся і Даніель викотився сам на сам. Форвард вирішив не бити, а обіграти Худжамова, зблизився з ним, упав, зіткнувся із захисником, втратив момент, але отримав жовту картку за симуляцію…

Анатолій Демяненко змінив ще одного крайнього хава – Пилипчука на Бабира. І атаки гостей таки стали небезпечнішими. Хоч до ще однієї стовідсоткової нагоди справа не дійшла, але гру «Волинь» відвела від своїх воріт. А на заключні дванадцять хвилин тренери «Волині» випустили в атаку новачка Абайомі замість Суботича. Дебютант УПЛ старався, відкривався, але зачепитися за м’яч не міг.

Кінцівку матчу «Волинь» провела у позиційних атаках, контролюючи гру і намагаючись не фолити. За хвилину до фінального свистка п’ятеро лучан кинулися у контратаку, але Олександр Насонов не зміг перевести м’яча з правого флангу в центр… У підсумку – «суха» нічия.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
«Волинь» розійшлася миром з «Іллічівцем»
16 вересень, 2012, 10:24