Волинські лісівники передали відремонтований автомобіль у зону АТО. ФОТО

Волинські лісівники передали відремонтований автомобіль у зону АТО. ФОТО
Як розповідає водій Сергій, автомобіль – іноземного виробництва, тож зрозуміло, чому у питаннях придбання запчастин та ремонту він дороговартісний.

Про це повідомляє прес-служба Волинського ОУЛМГ.

– Зверталися до багатьох, але ніхто не погоджувався братися за роботу, мовляв, потрібні великі кошти. Приємно, що вкотре назустріч нам пішли волинські лісівники. Завдяки розумінню і підтримці керівництва Волинського обласного управління лісового та мисливського господарства в особі начальника Олександра Кватирка одразу було профінансовано всі необхідні ремонтні роботи: заміну паливного насоса, придбання запасних шин та інше. Загалом – на суму понад тридцять тисяч гривень, – розповідає Сергій.

Добрим словом чоловік також згадує підприємців Костянтина Вакуленка, Івана Кальчука, автомеханіка Андрія Киричука за те, що погодилися відремонтувати машину.





Захисникам 46-го добровольчого батальйону спеціального призначення Збройних Сил України «Донбас», які перебувають на передовій у зоні АТО, автомобіль слугуватиме великою підмогою.

– Адже укомплектований він усім, що є необхідним, згідно зі спецпризначенням: медичними ношами, кисневим балоном, двома акумуляторами, кондиціонером, – продовжує Сергій та додає, що цей автомобіль тривалий час служив хлопцям. Але коли в машину влучив снаряд, то її змушені були везти на Волинь – з надією, що небайдужі люди допоможуть відремонтувати.







Так і сталося. Відремонтована і нині повністю готова до військової служби "Швидка допомога" вчора ввечері вже вирушила у далеку і нелегку дорогу. Лісівники заправили автівку пальним, завантажили консервною продукцією – соками, маринованими грибами та овочами.

– Робимо і надалі робитимемо все можливе, аби хоча б на крок наблизити довгоочікувану перемогу. Забезпечувати необхідним земляків на передовій лінії оборони – наш обов’язок, – зазначив заступник начальника Волинського ОУЛМГ Олександр Рибчинський.

На підтвердження сказаного зазначимо: незабаром лісівники профінансують ремонт позашляховика Nissan, який колектив управління передав бійцям цього ж батальйону минулого року.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А колону танків слабо!!!! Скотняки ліс возите день і ніч такого не робили ні поляки, ні німці, ні комуняки!!!!!
Конфіскувати ваше барахло вийде дивізія танкова а з прокурорів нова авіа армія.
Відповісти
Моглиб і декілька нових купити .Ліс ріжуть безбожно і ніякоі управи на цих виродків нема .
Відповісти
Останні новини
У Києві страйкують шахтарі
05 серпень, 2016, 12:33
Волинські лісівники передали відремонтований автомобіль у зону АТО. ФОТО
05 серпень, 2016, 12:15