8 серпня на Волині: гортаючи календар

8 серпня на Волині: гортаючи календар
Сьогодні відзначає день народження завідувачка Колодяжненським літературно-меморіальним музеєм-садибою Лесі Українки, заслужений працівник культури України Віра Комзюк.

Також день народження 8 серпня святкує екс-народний депутат України Анатолій Горбатюк (на фото), нотаріус Наталія Ариванюк,

Вітаємо їх зі святом та бажаємо міцного здоров’я, успіхів у роботі та радості від життя.

8 серпня 1993 року стався майновий конфлікт між вірянами УАПЦ та УПЦ КП за Хрестовоздвиженський храм у Луцьку. Як ідеться на сайті Волинської єпархії УПЦ КП, відбулося «раптове його захоплення прибулим на Волинь єпископом Феоктистом (Пересадою) та групою вірян УАПЦ».

8 серпня відзначають День військ зв’язку України. У січні 1992 року було створено Головне управління зв’язку Збройних Сил України, яке розпочало формування військ зв’язку незалежної держави.

Своє професійне свято «Міжнародний день офтальмології» лікарі офтальмологи почали відзначати з 2004 року. Датою проведення «Міжнародного дня офтальмології» стало 8 серпня - день народження знаменитого офтальмолога Святослава Федорова.

Також у цей день відзначають День альпініста. Сучасний альпінізм - це і вид спорту, і робота, і вид активного відпочинку. Сходження на вершину гори, як і спуск з неї, подолання перешкод і небезпек, як і раніше вимагають від людини високої самовіддачі.

Якщо Ви бажаєте привітати зі святом своїх рідних, знайомих чи друзів, тоді звертайтесь у наш рекламний відділ: 066 644 83 28.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.