Українці вп’ятеро більше споживають енергії, ніж європейці

Українці вп’ятеро більше споживають енергії, ніж європейці
Український громадянин споживає в 5 разів більше енергії ніж європеєць. Такі затрати викликані низькою енергоефективністю українських тепломереж.

Таке в ефірі "5 каналу" повідомив віце-прем'єр-міністр, міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України Геннадій Зубко, передає УНН.

"Українець споживає таку кількість не тому, що він так хоче споживати, а з розрахунку того, щоб опалити ті приміщення, які сьогодні не відповідають будь-якому європейському класу енергоефективності. Україна сьогодні, яка прагне бути незалежною, споживає в 5 разів більше, саме в житловому секторі, ніж будь-яка європейська країна – Польща, Німеччина, Чехія. Цей шлях країни також пройшли дуже непросто", - зазначив Г.Зубко.

Нагадаємо, Кабінет міністрів має намір виділити додатково близько 200 млн грн на реалізацію програми кредитування енергоефективних заходів.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Геннадій Зубко справляє враження повного йолопа …! Адже він уже не дитина і мав би добре знати, що Українці – це самий більший енергетично ненажерливий нарід у цілому світі …! Або ж Геннадій Зубко, насправді не є Українець …! Дуже варто терміново перевірити усі його закордонні паспорти після таких висловлювань щодо Українців …!!!
Відповісти
Останні новини
Українці вп’ятеро більше споживають енергії, ніж європейці
06 серпень, 2016, 08:09