В річці Стир втопився хлопець

В річці Стир втопився хлопець
Сьогодні, 6-го серпня в річці Стир, на центральному пляжі Луцька, втопився 18-ти річний хлопець.

Про це ВолиньPost стало відомо з власних джерел.

За попередньою інформацією, юнак приїхав на фестиваль Бандерштат.

Як повідомили в поліції, хлопець мешканець Сокальського району, Львівської області.

На місці працює слідчо-оперативна група, яка з'ясовує обставини трагедії.

Волинські правоохоронці вкотре нагадують про дотримання правил поводження на воді та нагадують: не варто купатися в незнайомих водоймах.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 22
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Не удивляет.говорили алкоголь не пронесут на бандерштат.
пронесли.он плавать не умел.а тело как на фото видно уже на второй стороне это говорит о том что он был пьян.потому что трезвый человек понимая что он не умеет плавать никогда в жизни не будет переплывать речку.тем более такую как стырь.это только первый день бандера.посмотрим что дальше.тусим)
Відповісти
ти не - местный, ти чоловічок зелений що дуже розуміється на цій темі. Остерігайтеся руськоговорящих агентів.
Відповісти
Бандерштат це ваші жертви.
Відповісти
Йолопе нерозумний, а якби машина збила - то теж бандера винен? 18 років, повнолітній,сам відповідає за свої вчинки, до чого тут фест?!
Відповісти
Фестиваль ніякого відношення до людини яка сама полізла вночі плавати не має. Хлопець повинен був бути обережним тим більше у незнайомих місцях. І доречі на фестивалі алкоголю немає ті хто проносять та п'ють за територією лишають це під свою відповідальність
Відповісти
не пакуе обдовбаних пачками та не доставляе до міськвіддіпку.де самоборона нічна варта та інші героі
Відповісти
Цей фестиваль це ще один крок до планомірного знищення нації.Винищити молодь щоб не було нащадків
Відповісти
а де були матроси-рятувальники? за що 3000 грн отримують ???
Відповісти
Ночью наверно как и ты спали себе. Нормально там пьяных на бендерштате. Видел вчера чувачков с бейджем"Охорона" питичные гопники с 40-го, глазища красные...
Відповісти
Горе для родини... Співчуваю рідним. Жаль дуже молодих людей, що життя їх так скоро обривається. Я не знаю , що мене чекає за хвилину...(так як і кожен з Вас, дорогі мої, українці). Ми люди чи нелюди?
Відповісти
А що, лише один втопився?
Відповісти
того другого витягли, був пяний, повністю голий...
Відповісти
про що ви говорите, ви там не були, хлопець не пяний був, на бандер алкоголь пронести також не можна, і плавати він вмів, напевне краще вас усіх, і це взагалі було 11-12 година, а не вночі, попрошу видалити цю новину, так як це взагалі неправда!
Відповісти
НЕВАРТО КУПАТИСЯ В НЕЗНАЙОМИХ ВОДОЙМАХ. - А ТАМ ЖЕ ПЛЯШ Є НА ТІЙ РІЧЦІ СТИР. ТО ТАМ ВИХОДИТЬ НЕ МОЖНА КУПАТИСЯ. А ДЕ ТОДІ?
Відповісти
нехай бандерштат не винен в смерті хлопця.але організатори і люди взагалі недумають головою про те що зоопарк збоку і бідні тварини мучаються там ж так довбить музика.лелеки кружляють над луцьком в районі гостинця.такого ніколи в житті небуло.повтікали бідолахи бо неможливо.а вам аби скакати і жрати бухло.
Відповісти
Він втопився не вночі.Пірну у водорості і заплутався,друг кликав на допомогу,на воді вже шукали.... Люди подумали,що жартує тому не визвали швидку,потім друг виліз на берег та почав кричати. Тільки тоді люди зрозуміли,що це не жарти.Перед прибуттям швидкої хлопця знайшли,всі заоплудували,та було рано..... Він пробув під водою п'ять-десять хвилин..Спастися не вдалось.Відкачували 20 хвилин
Відповісти
В цій трагедії є частка вини місцевої влади. Пояснюю: раніше пост рятувальників знаходився на протилежному березі пляжу і рятувальники могли добре бачити річку і купальників. Зараз пост знаходиться на пляжі, крутий берег закриває обзір річки, крім того рятувальники знаходяться в натовпі відпочивальників, що також перешкоджає їхній нормальній роботі.
Відповісти
Так, тваринам не комфортно, але це не викликає у них неймовірного стресу і хвороб. А у зоопарківських лелек підрізані махові пера, тому не верзіть дурниць, шановний)))
Відповісти
Ми вчора всім селом хоронили Віталіка.Це була надзвичайно світла,добра дитина.Він ріс в мене на очах.Дружив з моїм племінником.Він взагалі не вживав алкоголю,не курив.Майже 10років він прислуговував у церкві.Вічная пам"ять.
Відповісти
Як ви можете так говорити про людину яку не бачили в очі і ніколи не знали.А тим паче про покійного.Бачили б ви його згорьовану маму,яка ще досі не розуміє що її сина більше намає.Коли стоять сотні людей і не всилах стримати сльози.Коли плачуть дорослі мужчини,які бачили в житті багато.Вам цього не зрозуміти.Замість слів співчуття ви пишете "Сам винен..." "Був нетверезий..."Як так можна...
Відповісти
Люди про що ви говорите....не був ніхто п'яний...як ви можете говорити про людей яких ви не знаєте...якщо ви незнаєте то навіщо писати...це ж жорстоко...мені цікаво як би ви заспівали...якби на місці нашого Віталіка був би ваш....син..брат...друг...знайомий...
Відповісти
Це сталося не в ночі а в день
І хлопець не пув пяний
Він колизайшов у воду йому стало погано і він знепритомнів
Відповісти
Останні новини
В річці Стир втопився хлопець
06 серпень, 2016, 13:54