Росія закрила Крим: перестали працювати всі пункти пропуску

Росія закрила Крим: перестали працювати всі пункти пропуску
У неділю близько 7:00 російська окупаційна влада із невстановлених причин призупинила здійснення пропускних операцій громадян та транспортних засобів на адмінмежі з Кримом.

Про це повідомляє Українська правда з посиланням на Державну прикордонну службу України.

"Саме через це пропуск з материкової частини України на КПВВ "Каланчак", "Чаплинка" та "Чонгар" на територію ТОТУ АР Крим також не здійснюється", - повідомляють прикордонники.

Як повідомив у Facebook перший заступник голови Меджлісу кримських татар Наріман Джелял, на адмінкордоні з Кримом усі три КПП - Каланчак, Чаплинка та Чонгар - закриті.

"За метрів 500 до самих КПП виставлено кордони, не пускають ні машини, ні піших. При цьому нібито з боку материка машини заїжджають. Причини поки не відомі. ... Прикордонники на Каланчаку відсилають усіх на Чонгар. Стверджують, що Каланчак і Чаплинка працювати не будуть", - додав він.

За даними ДПСУ, разом з тим контрольні пункти на лінії розмежування у зоні АТО продовжують працювати у штатному режимі.

"Зранку в КПВВ "Зайцеве" для перетину лінії розмежування перебувало 50 автомобілів, які рухалися на в'їзд з неконтрольованої території, а в зворотному напрямку слідувало 100 автівок. У "Мар’їнці" на в’їзд та виїзд перебувало 100 і 300 транспортних засобів відповідно", - повідомили у ДПСУ.

У контрольному пункті "Новотроїцьке" перебувало 15 авто на в’їзд та 25 авто на виїзд. Через КПВВ "Гнутове" в обидва напрямки прямувало по 10 авто

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 9
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Вже щось кацапи планують недобре. Скоти!!!
Відповісти
С салом не пускают?
Відповісти
Очередная, тупая провокация. Присягаю на Евангелье. Сегодня в 8 утра я был в Джанкое. Ехал с Симферополя на Новоалексеевку. Остановили на границе автобус. Суть проблемы-ночью татары из батальона Ислямова пытались прорваться через границу возле с.Чонгар и Чаплынка со стороны Украины(это два из трех пунктов пропуска). Их "угостили" из пулеметов. Четверых положили-трупы перетянули на российскую сторону как доказательство. Были эвакуированы таможенные службы. Подтянули бронетехнику. Татары-таксисты рассказали, что и как было. На месте стоянки гражданского автотранспорта сейчас развёрнуты части бронетехники. Я вернулся в Симферополь. Сейчас говорят"ситуация" стабилизировалась". Непонятно, что это значит. Я лично считаю-это опять попытка сорвать турсезон. Не думаю, что это существенно повлияет. В этом году, по данным Федеральной миграционной службы Крыма, с Украины в Крым въехало, в соответствии с заполненной декларацией -"с туристической целью" уже 1700000 граждан Украины. Кстати на поезд №88 "Новоалексеевка-Ковель" взять билеты достаточно сложно. Все, что написал -это мои личные наблюдения. Модератор может удалять-но это правда. Жалко было наблюдать за людьми которые оказались в тупиковой ситуации. Мне лично, что-сел на автобус и вернулся домой в Симферополь. Потерял какие то 400 руб-фактически пару литров пива. А вот людям которые возвращались с отдыха домой на Украину не позавидуешь. Со мной в автобусе ехала семья из Ровно(Ривного как они говорили). Поезд отправляется в 12.30. Застряли на границе в 8 утра. Если опаздают(а так и получилось), деньги за билеты им не вернут. А в конце отпуска в кошельках не густо. Истерики, скандалы, крик по полной программе. Столько и таких "комплиментов" от граждан Украины в адрес украинской власти я в жизни не слышал.
Відповісти
Чому сімферополець такий уважний до проблем людей із рівного став і так файно моніторить, що про ситуацію пишуть українські ЗМІ
Відповісти
Якщо це питання-то відповідь дуже проста. Я мав їхти з Сімферополя до Луцька, а потім до Київа в приватних справах. Цілком природньо, як і більшисть людей в складний час продивлявся інет-що робиться? Звичайно цікавився і курсом обміну валюти. Найвигідніше міняти рублі на гривні на західній Україні. А в цілому щодо моніторінга-я не посилався на жодне джерело. Описане те що я сьогодні зранку бачив.
Відповісти
Агонія Росії продовжується почалася паралізація
Відповісти
Дурень думкой багатіє!
Відповісти
Звонит свекровь невестке:
- Ну, как там мой сыночек?
- Да как, как... Водку пьет, по бабам шляется, меня бьет...
- Ну, слава Богу, лишь бы не болел!
Відповісти
Наївній! Вже давно всі продалися. Ремарка-ви бойкотуєте всі російськи товари та інше. А в Криму спокійно працює і заробляє не погані гроши ваша Луцька фірма -"Континіум"-я знаю не меньше двох десятків заправок "WOG" і в Симферополе, в Керчі, Севастополе. Хоча якість пального дерьмоватоє.
Відповісти
Останні новини
Росія закрила Крим: перестали працювати всі пункти пропуску
07 серпень, 2016, 12:20