«Вийшли за здравіє, а грали за упокій» - Кварцяний про поразку «Волині»

«Вийшли за здравіє, а грали за упокій» - Кварцяний про поразку «Волині»
Головний тренер "Волині" Віталій Кварцяний підвів підсумки гри з кам'янською "Сталлю" (0:1).

Про це пише ua-football.

"Сьогодні погода відігравала вирішальну роль, особливо для наших молодих футболістів, тому що організм ще не сформувався. Погода гасила їх бажання - вийшли за здравіє, а грали за упокій. Ну а друге немає впевненості, а в дитячій школі не виховане бажання індивідуального зростання, бути егоїстично впевненим в собі, сміливо йти в обіграш. Крайнім захисникам молодим потрібно підключатися, виконувати ті функції, які ми їм пропонуємо. Шаповалов в другому таймі взагалі так боявся, що вийшло, ніби він грав за команду "Сталь". Тому важко давати оцінку можливостей команді, яка приречена на поразку. Є чотири людини травмованих. Сьогодні Шабанова втратили, його на наступний матч не буде. У команді немає лідера, багато гравців пішло, а гравці все спихають м'яч один на одного", - каже Віталій Кварцяний.

ДОдає, що було багато втрат, було багато браку, але гравці мали два моменти коли треба було сконцентруватися, щоб забити.

"Програли ми заслужено, хоча, за великим рахунком, могли зіграти краще навіть цим складом. Перегоріли щось. Але будемо працювати. Просто проблеми у нас з кожним днем не зменшуються, а збільшуються. Ось парадокс",- додає тренер.

Що ж до нових гравців, то Кварцяний висловився категорично проти.

"Нам і зі школи взагалі нікого не можна заявляти. Ось дубль вчора з великим рахунком програв. Хлопці грали 1999-2000 рік народження. А в "Сталі" вже серйозні хлопці, там і 20 років є. Є багато мінусів, але є і трохи плюсів. Якщо інвестор дасть добро, зберемо команду, і в другому колі будемо відбирати очки. Трагедії немає. Я спокійний. У команді все нормально, керуємо всім", - сказав Кварцяний

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
«Вийшли за здравіє, а грали за упокій» - Кварцяний про поразку «Волині»
07 серпень, 2016, 16:14