Через замах на ватажка «ЛНР», ворожа армія у бойовій готовності - розвідка

Через замах на ватажка «ЛНР», ворожа армія у бойовій готовності - розвідка
У зв’язку із замахом на очільника так званої "ЛНР" Ігоря Плотницького противником проводяться контрдиверсійні заходи та приведені до вищого ступеня бойової готовності з’єднання і військові частини 2 АК (Луганськ) Центру територіальних військ (Новочеркаськ) Південного військового округу (Ростов-на-Дону) ЗС РФ.

Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України на своїй сторінці у Фейсбук.

Триває ротація передових підрозділів, поповнення боєприпасів та здійснюється розвідка переднього краю сил АТО на напрямках:
Слов’янський. У районі н.п.Доломітне проведено ротацію особового складу 1 мотострілецького батальйону 3 окремої мотострілецької бригади (Горлівка) 1 АК (Донецьк) ЗС РФ. З метою приховування від Місії ОБСЄ, перекидання на передові позиції бойової техніки, забороненої Мінськими домовленостями, здійснено у нічний час;
Донецький. Поповнено боєкомплект передових підрозділів 11 окремого мотострілецького полку (Макіївка) 1 АК (Донецьк) ЗС РФ. До повітряної розвідки залучались два безпілотних літальних апарати зі складу окремої роти БПЛА (Донецьк) 1 АК ЗС РФ.

"Українською стороною надана інформація представникам Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ про наявність танків, самохідних артилерійських установок, артилерійських систем калібром понад 100 та 122-мм, ракетних систем залпового вогню “Град” у районах н.п.Бугаївка, Макіївка, Первомайськ, Горлівка, Донецьк та Безіменне", - йдетьсяу повідомленні.

У з’єднаннях і частинах 1 (Донецьк) та 2 (Луганськ) АК ЗС РФ триває підготовка до “танкового біатлону” (запланований з 15 серпня ц.р.). На теперішній час здійснюється відбір танкових екіпажів. Водночас, при підготовці заходу противник зіткнувся з проблемами, пов’язаними з незадовільним технічним станом військової техніки та нестачею пально-мастильних матеріалів. У зв’язку з цим, командуваннями армійських корпусів надано заявки до Центру територіальних військ (Новочеркаськ) Південного військового округу (Ростов-на-Дону) ЗС РФ на додаткове постачання озброєння, матеріально-технічних засобів та пального понад визначений ліміт.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.