У Володимирі-Волинському обікрали фермера

У Володимирі-Волинському обікрали фермера
Невідомі, шляхом вільного доступу, викрали із земельної ділянки моркву на суму майже 600 гривень. Поліцейські оперативно встановили особи злодіїв та відкрили кримінальне провадження.

Про це повідомляє сектор комунікації поліції Волинської області.

Учора, 7 серпня до чергової частини Володимир-Волинського відділення поліції надійшла заява 56-річного фермера, жителя району. Чоловік повідомив, що посеред білого дня з його ділянки у місті Володимирі-Волинському невідомі викрали моркву.

Сума збитків становить 560 гривень.

Поліцейські оперативно встановили, що крадіжку скоїли 49-річна та 61-річний жителі Володимира-Волинського. Викрадене у подружжя вилучили та повернуть власникам.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у виді позбавлення волі від 3 до 6 років.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

Дуже шкода, що це подружжя не депутати, і в них немає закордонного паспорту
Висновок- якшо крадеш , то треба мільойнами- НІКОЛИ НЕ СЯДЕШ ЗА ГРАТИ. А вкрав два лантухи моркви- гуманний волинський суд впаяє пять років з конфіскацією.

Відповісти
Скупірдяї ці фермери. Ніяк не наїдяться їм все мало. Вони не вкрали,а вяли.Хай поідляться,не збідніють.Ще посадять за 600 грн
Відповісти
Скільки можна пояснювати ,що крадуть і не сидять -це депутати ,і чиновники ,як місцеві ,так і вищого рангу ,так що старайтеся туди попасти тоді будете грабувати державу безкарно ,а як попадетесь ,то прокурори і судді за хабар вас випустять і пробачення попросят,а держава верне вам збитки .
Відповісти