У Верховній Раді розробляли стратегію подолання бідності

У Верховній Раді розробляли стратегію подолання бідності
Глава уряду вважає, що робота й оплата праці українських громадян є недооціненою.

У понеділок, 8 серпня, за головування прем'єр-міністра України Володимира Гройсмана відбулося планове засідання уряду. Одне з питань під час обговорення – затвердження плану заходів на 2016-2017 роки з реалізації Стратегії подолання бідності.

Про це повідомляє 5 UA.

Як повідомив голова уряду, "до початку нової сесії парламенту ми маємо напрацювати пакет ініціатив, які забезпечать економічне зростання України".

"Найважливіше питання – це питання оцінки праці українців. Я вважаю, що робота й оплата праці українських громадян є недооціненою, тому наше завдання сьогодні – реформувати систему оплати праці таким чином, щоб кожен український громадянин отримував достойну оплату праці, щоб вона була "білою", – наголосив Володимир Гройсман.

Крім того, він додав: "Сьогодні пенсійна система потребує негайних змін. Важливе завдання Уряду - створення сучасних пенсій для українців".

Нагадаємо, раніше Гройсман заявив – якщо вартість комунальних послуг сукупно становитиме більше 15% доходу родини, просто треба оформити субсидію.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Как я понял, пенсий на Украине больше не видать...
Відповісти
Зайве слово подолання, а так все правильно. Колись історики це назвуть знищення, незрозуміло, чого так нарікають на загарбників свої справляються набагато вправніше і професійніше, зато маєтки навколо міста ростуть не по дням, а це означає - зростання добро-буту, чи можливо є незадоволенні?
Відповісти
згадався старий анекдот про японців котрі якщо в країні нема риби, сідають в лодку і в море -ловити. а в нас - пишуть накази, програми і приймають постанови. 25 років - відзначимо як успіх -ПОДОЛАЄМО БІДНІСТЬ
Відповісти
Останні новини
У Верховній Раді розробляли стратегію подолання бідності
08 серпень, 2016, 19:53