Бандерштат-2016: як це було. ВІДЕО

Бандерштат-2016: як це було. ВІДЕО
З 5 по 7 серпня у Луцьку проходив фестиваль українського духу "Бандерштат". За десять років проведення фестивалю, "Бандерштат" став наймасштабнішим заходом Волині, збираючи щороку тисячі людей з усіх куточків України та з-поза її меж.

Саме цей фестиваль є унікальним, адже тут музика не є основною. Великий акцент робиться на здоровому способі життя, бо "Бандерштат" є безалкогольним, та на патріотичному вихованні молоді через освітні заходи в межах фестивалю.

Цьогоріч "Бандерштат" став найграндіознішим за весь час його існування, але краще один раз побачити, а ніж сто разів почути, тому ми вже готові показати вам відео-звіт наймасштабнішого фестивалю Волині, а ви шукайте себе на відео :)


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
дякую за відос
Відповісти
Ви не в Україні живете? Це не у вашій країні війна, артобстріли, горе, розруха, сльози, похорони і чорна від пороху-попелу земля?
Припиніть веселитися, поки в країні війна і смерть.
Чому, коли в країні війна, справжня, брудна, з Артою, длінностволамі, танками, обстрілами, смертю, у вас як не свято, так вихідний?
Відповісти
Відео дуже круте.Особисто була на фестивалі,дуже сподобалось.
Відповісти
Згідна з Олексієм. Можна було б гучно святкувати, коли закінчиться війна. Цей фестиваль невчасний!!!!!!!!!!!!
Відповісти
От тільки не триндіть,що фест безаокогольний. П'яних жевжиків там вистачало! Не кажу,що на самому фесті розпивали,але блукали вони там вже добре вгашені.
Відповісти
Культурні заходи під час війні доречні як ніколи! В Україні тим паче. Гуртуйтеся і гартуйтеся. А війна проти України триває вже не одну сотню років.
Відповісти