Сутичка в пивному барі: як зробили винним слідчого поліції. ВІДЕО З КАМЕР СПОСТЕРЕЖЕННЯ

Сутичка в пивному барі: як зробили винним слідчого поліції. ВІДЕО З КАМЕР СПОСТЕРЕЖЕННЯ
В ніч з 30-го на 31-ше липня цього року в пивному клубі "Оболонь" сталася бійка.

Як повідомляло Громадське.Волинь, одним із учасників сутички нібито був працівник слідчого управління Головного управління Нацполіції у Волинській області.

"Слідчого Головного управління Нацполіції у Волинській області патрульні поліцейські піймали на бійці та в стані алкогольного сп’яніння. Патрульним надійшов виклик про те, що у пивному барі "Оболонь" відбувається бійка. Коли поліцейські прибули на місце, виявилося, що відбулася сутичка між двома парами. Пара постраждалих розповіла "Громадському.Волинь", що невідома жінка розпочала бійку із іншою жінкою. Перша жінка почала домінувати й в буквальному розумінні вилізла на іншу й продовжувала її бити. Коли це побачив чоловік постраждалої, він почав захищати її. Потім у сутичку втрутився чоловік, який назвався поліцейським. А жінка, яка влаштувала бійку, почала говорити, що вона не остання людина у місті і поквитається з парою постраждалих", - пише Громадське. Волинь.

До рук журналістів ВолиньРost потрапило відео з камер відеонагляду в пивному клубі "Оболонь", де нібито згаданий п'яний слідчий поліції Володимир Ухо вчинив бійку. І ситуація була зовсім інша.

На першому відео із залу пивного бару чітко видно, як Володимир Ухо (в темній футболці) спілкується зі своїм другом та збирається виходити із закладу. Дорогу йому перегородив невідомий чоловік, який, за словами очевидців, намагався спровокувати штовханину.

Слідчий його обійшов, проте невідомий намагався його схопити за одяг. Щоправда, це йому не вдалося, оскільки втрутилася супутниця Ухо. Після цього Володимир Ухо з дівчиною вийшли у коридор.

Відео з камери спостереження у залі

Коли Володимир Ухо та його супутниця вийшли в коридор, чоловік повернувся, аби забрати свого товариша, який стояв у дверях. Коли останній виходив, слідом за ним йшла дівчина, яка вхопила за руку Володимира Ухо та намагалась затягнути його в приміщення.

Між ними стала товаришка Ухо, яку пізніше невідома дівчина вдарила по обличчю. Пізніше між жінками виникла шарпанина. В цей час з туалету вийшов ще один чоловік, який почав лупцювати правоохоронця.

Відео з камери відеонагляду в коридорі

Після хвилинної сутички в коридорі бару невідомі чоловіки виштовхали Володимира Ухо, його друга та дівчину на вулицю. На відеозаписі видно, як високого чоловіка в темному одязі б'ють ногами кілька чоловіків. Після ударів він падає, намагається піднятись, проте його, лежачого на землі, знову б'ють. Завдавати ударів перестали лиш тоді, коли приїхала поліція.

Відео із зовнішньої камери відеонагляду

"Чоловіка-нападника затримали (Володимира Ухо - ред.). Доставили у міський відділ поліції. Він перебував у стані алкогольного сп’яніння і не хотів називатися. Згодом виявилося, що це слідчий Головного управління Нацполіції у Волинській області. З власних джерел «Громадському.Волинь» стало відомо, що слідчого звати Володимир Ухо", - так про цей інцидент написало Громадське. Волинь.

До слова, з достовірних джерел в патрульній поліції Луцька нам відомо, що правоохоронцям дали негласну вказівку "мочити" тих поліцейських, які залишились працювати після переатестації.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 109
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
та ухо чи вухо всі там винні... мочити так мочити...
Відповісти
я вже не перший раз бачу в новинах необєктивні дії нових патрульних. це добре що ми маємо нову патрульну поліцію, але кредит довіри скоро закінчиться, якщо вони будуть давати таки промахи. а по суті вміють лише бензин тратити і інтервю тупі давати.
Відповісти
отак завжди... спочатку не розібравшись зроблять винного..а патрульні затримали потерпілого, а не хуліганів і зробили на цьому собі піар
Відповісти
"Волинь Пост" молодці, хоч одне інтернет-видання не захотіло пропіаритись на ніби "злочиних діях" старих міліціонерів, а обєктивно висвітлило все як було, хочиться зауважити, що видання нікого навіть при таких матеріалах не звинувачує, мається на увазі тих людей хто бив Уха, а дає змогу читачам зробити для себе висновки. Вот Вам і обєктивність, вперше за багато часу, навіть і у Вас "Волинь Пост" бачу гідну статтю, якими мають бути і інші, а саме обєктивні та неупередженні. Саме такі критерії вимагаються від журналістів.
Відповісти
Да, патрульні звісно знову підтвердили свою тупість та упередженість до старих мєнтів. Я Вас ПРОШУ припиніть цю реформу, хватило нових патрульних, щоб зрозуміти, що вона провальна, навіть при тому, що влада всяким чином намагалась та намагається прикрити їхні промахи, воно доходять до суспільства. Задумайтесь, чи потрібні нам патрульні-сантехнік.....
Відповісти
ай молодці, в кращих традиціях "Кісельовщини"))) залити відео в мережу + дати їм "правильні" коментарі + приховати інформацію про причину конфлікту = лапша... Вже не вперше на ВолиньПості читаю "заказуху" від ЦГЗ нашого ГУНП, молодці!!! А ще краще ЦГЗ пише "хвалебні" коментарі, всім відділом бідолахи стараються))
Відповісти
а яка тоді причина, поясніть всім, якшо її з відео не зрозуміло. Я думаю пояснити не має чого, оскільки такі хворобливі пояснення будуть йти в розріз відео. А попередні статті про цю подію у виданнях, там все правда,да?)))))))))))))))))
Відповісти
в цій статті хоч відео є, а ваші попередні взагалі туфта
Відповісти
навіть якби тут була прихована причина конфлікту, то нащо бити людину, били навіть ті хто взагалі навіть не бачили початок події, не пишіть туфту
Відповісти
ну, по-перше, на другому відео першою провокує ситуацію і наносить удар "подруга" Уха, до цього останній загинає в бік дівчини (третьої особи) трьохповерховий мат, по-друге ініціатором всієї заворушки була та сама "подруга" Уха, нажаль відео з "Оболоні" не є повним..
Відповісти
В тебе з головою все добре?
Відповісти
не читайте коментарі. подивіться відео. ми описали лиш те, що побачили. В будь-якому випадку, бити лежачого це ганьба. тим більше коли це роблять кілька чоловіків
Відповісти
Тобто, участь слідчого у пяній бійці це нормально. А патрульні олені полюбе, отримав він тягла чи дав.)
Відповісти
Ти сліпа , розуй очі, яка його участь в бійці
Відповісти
А з Вами такого ніколи не було? Коли ти опиняєшся не в тому місці не в той час...
Відповісти
на укр. мові Вухо
Відповісти
Так наскільки відомо прізвища не перекладаються. При чому тут укр. чи рос. мови? Якщо прізвище Вухо, то й на любій мові повинно бути Вухо.
Відповісти
Чому ще злочинцям не повідомлено про підозру в хуліганстві, такі справи повинні негайно розслідуватися з супроводом ЗМІ
Відповісти
Не зрозуміло тоді для мене, а якже попередні статті, не волинь поста, де тіпа "потерпілі" звинувачують слідчого в тому, що він їх побив. При цьому ці видання затушували їх зовнішність на відео та змінили голос. Не можу поняти хто більші клоуни ці патрульні чи журналісти
Відповісти
1. Чому Ухо не представився патрульним?
2. Чому в Ухо виявили телефон потерпілої?
3. Звуку на відео нема, тому не можна чітко встановити, що там відбулось насправді
Відповісти
Передивись щераз відео, тут і звіку не потрібно а все зрозуміло по рухам та по ситуації,не розбираєшся не мели
Відповісти
АУ поставив питання яким чином в Уха опинився чужий телефон, ЦГЗ, хватить вже надриватися...
Відповісти
Для обєктивного розслідування, справу повинні розслідувати слідчі прокуратури!!!!!!!!!!!!!!!!!
Відповісти
з прокуратури зняли функцію слідства
Відповісти
В одній зі попередніх статей в одному з волинських видань йшлось про те, що один з учасників конфлікту так званий пан Вдовиченко, як вже відомо з цього відео то він насправді той хто бив того слідчого Уха (хто знає вдовиченка то з відео його впізнає. Дуже не остання людина в цьому місті, цікаво чи хватись його грошей та грошей його сімї, щоб відмазатись від цього, а ткаож його жружкам, які я більш ніж впевнений тоже як він відносяться до так званої золотої молоді. В АТО йліть, а не в барах бєтеь....
Відповісти
Як прокоментував начальник "І потом не надо казать, що ми погані а ви хороші" P/S Напялив олень як циган на пальці ці перстні
Відповісти
100% бородатий, але не олень, а більш на турого перекаченого цапка змахує
Відповісти
Згідний цілком і повністю!
Відповісти
згідно Конституції України стаття 3
Людина, її життя і здоровя, честь і гідність, недоторканість і безпека визнаються в Україні найвищою соціальною цінністю.
А дальше думайте чи в нас діє верховенство права?
Якщо любий працівник поліції після закінчення робочого дня відпочиває то він відразу злочинець???
Таке відчуття що патрульна служба це боги а всі остальні правоохоронні служби, включаючи і суди, є смертними їхніми рабами. Не слухайте патрульних вони себе вигороджують, від незнання головних законів.
На цьому відео чітко видно хто почав та продовжував бійку, хто получав стусанів. Надіюсь що патрульна служба прокоментує цю статтю і офіційно вибачилиться перед людьми які отримали стусани.

Відповісти
От шо ти мелеш? Станеться у тебе не дай Боже якесь лихо, неврятує тебе не одне з цих продажних падлюк!! а в поліції працюють молоді, адекватні, добрі люди! Які хочуть щось змінити) Шоб таких як те Ухо гнали в шию!!!
Відповісти
Я би з того бика бородатого Вовченка збрив би пару тисяч баксів за моральний збиток
Відповісти
Журналісти по-моєму або проплачені або сліпі!
Якого товариша він повертався забирати? Коли його супутник вийшов з бару, Ухо знову відкрив двері і щось кричав.
Після чого видно як потерпіла не могла пройти до вбиральні через неадекватну поведінку супутниці Ухо. Після чого нападниця почала бійку.
Цікаво знати ціни на замовні статті, написав би про продажні ЗМІ у місті Луцьку та Волинській області вцілому.
Відповісти
Повністю згоден)
Відповісти
А чого тоді бити уха, та ше й на вулиці неодноразово, на відео все видно, хто розпочав конфлікт, та хто вчинив бійку. Чому вони повибігали за слідчим та його товаришем, що аж по дорозі свої речі губили. Оці коментарі не що інше як спосіб скрити свою вину, дивіться уважно відео свідок-співучасник
Відповісти
Кароч, Ксеня, для того шоб тобі говорити про ці речі, тобі треба було б бути там і ти б все зрозуміла, якшо ти людина, яка вперше прочитала цю статтю і стала на бік продажних мусарбюг, то будь ласка. Миру тобі в голові і серці!!!

А ще їж вітамінки, це дуже корисно для мізків)
Відповісти
Ви неодноразово повторюєте, що на відео все видно, так для чого ці коментарі безглузді?
По-перше, чоловік у чорній футболці, який ніби то забирав з бару свого товариша, насправді відкрив двері і щось кричав, а його ТОВАРИШ стоїть позаду нього. Виникає питання, якого товариша він ще забирав?)
По-друге, дівчина "постраждалого (Ухо)" намагається пролізти між ним і товаришом і накинутись на постраждалу, і на відео це ПРЕКРАСНО видно. Постраждала стоїть і не поводиться агресивно, а нападниця (дівчина Ухо) намагається вдарити постраждалу!
По-третє, протягом всього відео видно як шарпаються Ухо і чоловік в білій майці, інші відвідувачі намагаються їх розборонити і це також ПРЕКРАСНО видно.
На початку останнього відео так само чудово видно як один чоловік пхає Ухо, а інші знову намагаються його забрати.
Ось і проаналізуйте будь ласка, хто саме почав конфлікт?
Також цікаво як себе повели б ВИ, коли вашу жінку почали б бити (якщо ви звісно одружені)?
Ось вам звичайний аналіз відео від людини, яка вміє робити висновки, а не читає коментарі Ухо та його колег і товаришів.
Дякую за увагу
Відповісти
Захищаєтесь, молодці, але ця туфта в суді не пройде)))))))))
Відповісти
звісно не пройде, Шпига замаже?)
Відповісти
Сам брешу і сам вірю!!!
Відповісти
Думанська і Крапка рулять, на атестаціях владу відчули, ну нічо, час покаже...
Відповісти
Сашок молодець себе захищає
Відповісти
Сашок хватить себе вигороджувати і людей весилити
Відповісти
Слухай Оксанка, ти паходжу геть здуріла) Той тіп нормально ходить баз милиць навіть))) Геть поплавило Мєнтяра ти паходу Ксенька))))
Відповісти
а ще хабарників: прокурорів, суддів, сбушників, судових виконавців, податківців,викладачів у школах і вузах, медиків, адміністрацію, депутатів всіх рівнів, уряд і президента, - і залишишся ти сам!!!!
Відповісти
Хто винен скаже суд , а от чому ніхто не скаже ,що в цій забігайлівці постійні драки , чому нема охорони для відвідувачів.
Відповісти
Понаписували фігні, зробили нарізку відео з потрібними вам моментами тай все, фууу Волинь пост
Відповісти
можемо викласти повне годинне відео. на ньому точно те саме.
чи ви хочете побачити знайомих на відео?
Відповісти
Так давайте все відео!!!! Де друг Уха хапає його за футболку, а не хлопчина який хоче спровокувати конфлікт, Де Ухо повертається за товаришом який стоїть позаду нього!!!! І де дівчина починає бити потерпілого з Ваших слів... Щи Пащенку мало грошей що такий БРЄЄЄД публікує!
Відповісти
Сашок чо обзвиваєшся??
Відповісти
Оксана не харь!
Відповісти
Задача від наставника Міськ Відділу!!!

Архаровци сидять і дружно пишуть за свого шпіона Ухо, немічного лигаря і боягуза)))

Смішні ви мусарішки)
Відповісти
Ти або геть тупий, або можеш тільки язиком молоти. Це нормально одну людину бити п'ятьом чоловікам. Я б подивився якби тебе так били.
Відповісти
Ти напевне патрульний. От і злишся
Відповісти
Давай зустрінемось, покажеш мені смішного! "Беркут"
Відповісти
Я б зустрівся. З Беркутом , але це гучно сказано. Така ж гниль як і вся МІЛІЦІЯ!!!!)))
Відповісти
Блажений ти гість)
Відповісти
Напишу ще раз, можливо розумні люди зроблять висновки:
Ви неодноразово повторюєте, що на відео все видно, так для чого ці коментарі безглузді?
По-перше, чоловік у чорній футболці, який ніби то забирав з бару свого товариша, насправді відкрив двері і щось кричав, а його ТОВАРИШ стоїть позаду нього. Виникає питання, якого товариша він ще забирав?)
По-друге, дівчина "постраждалого (Ухо)" намагається пролізти між ним і товаришом і накинутись на постраждалу, і на відео це ПРЕКРАСНО видно. Постраждала стоїть і не поводиться агресивно, а нападниця (дівчина Ухо) намагається вдарити постраждалу!
По-третє, протягом всього відео видно як шарпаються Ухо і чоловік в білій майці, інші відвідувачі намагаються їх розборонити і це також ПРЕКРАСНО видно.
На початку останнього відео так само чудово видно як один чоловік пхає Ухо, а інші знову намагаються його забрати.
Ось і проаналізуйте будь ласка, хто саме почав конфлікт?
Також цікаво як себе повели б ВИ, коли вашу жінку почали б бити (якщо ви звісно одружені)?
Ось вам звичайний аналіз відео від людини, яка вміє робити висновки, а не читає коментарі Ухо та його колег і товаришів.
Дякую за увагу
Відповісти
МОЛОДЕЦЬ
Відповісти
Чому обурюватись правді, маємо те, що маємо. Винних в обовязковому порядку до кримінальноі відповідальності!!! Відносно патрульних - "неуків" провести службове розслідування та провести заняття як треба діяти на місці події. От і все, все по закону!!! Волинь пост, Ви молодці, висвітили події в дійсності, ане як інші ЗМІ зі слів "супер копів".
Відповісти
Чому обурюватись правді, маємо те, що маємо. Винних в обовязковому порядку до кримінальноі відповідальності!!! Відносно патрульних - "неуків" провести службове розслідування та провести заняття як треба діяти на місці події. От і все, все по закону!!! Волинь пост, Ви молодці, висвітили події в дійсності, ане як інші ЗМІ зі слів "супер копів".
Відповісти
Молодець, відпрацював свої гроші, можеш більше не напрягатись
Людина, яка не в курсі всієї ситуації, по відео побачить поведінку неврівноваженої, яка кидається на людей.
Дітям в майбутньому показати відео їх бухої мами
Відповісти
Це може статися з ким завгодно!!!
Відповісти
Нагадуємо, модератор видаляє без попередження коментарі, які порушують Правила сайту.

Пункт 1.2. У коментарях заборонено:

- ображати людей;
- вживати матюки;
- висловлюватися не по темі матеріалу, який коментуєш;
- розміщувати рекламу і антирекламу (в т. ч. політичну, чорний піар);
- порушувати закони України.
Відповісти
Правду публікуйте!!! А не так як вам мінти замовили!!!!!
Відповісти
Волинь Пост поясніть мені будь ласка, якщо Ухо і компанія не винні та ще й постраждалі у цій ситуації то чому виник інцендент у відділку коли вони намагались перешкоджати слідчим діям і відмовлялись називати свої імена, викликали своїх колег і тд.
Це називається на злодію шапка горить
Відповісти
ми не були у відділку. чого ви не звернулись, не написали, відео не надали в кінці-кінців? в нас є відео з камер відеонагляду. все.по цьому матеріал
Відповісти
Це не відмовлялись, а лише страх перед старою системою, що якщо ти мент то у 100% ти будеш винен
Відповісти
На виїзд виїзджав патрульний Дмитро Мокіч який разом з напарником халатно віднісся до виконання службових обов'язків, не розібравшись в ситуації доповів своєму керівнику Вовченку, котрий щоб пропіаритись передчасно взяв на себе обовязки суду, та відрузу зробив не винних осіб винними... Ганьба таким горе правоохоронцям
Відповісти
Ти ,напевно, один з ображених... Дмитро Мокич -командир батальйону і напарника не має. На подію він не виїзджав,а приїхав до міськвідділу ,коли почалась карусель з недобросовісними"мєнтами". Відпочинь і випусти злий пук)))
Відповісти
Таких проходімців, случайних поліцейських, з ветеринарними дипломами як Мокіч та Вдовиченко потрібно гнити з поліції в три шиї!!!!
Відповісти
Квітка, ти -дебіл????
Відповісти
аж 10 чоловік било!!!!!! МОЛОДЕЦЬ. Вижив.
Відповісти
Хочу сказати начальнику патрульної поліції :"Ви підтвердили шо ви погані".
Відповісти
"Волинь Пост" фу-фу-фу такими бути, в кращих традиціях гебельсо-кісільовщини однобоко і тупо висвітлили подію. Пахне проплаченою заказухою з метою вигородити працівників міліції, один з яких, після того як був побитий десятьма малалєтками вміло бігає по сходах з переломаною ногою (вперед на параолімпіаду) і другу яка в приступі незрозуміло чого роздерла невинній дівчині обличчя.
Ви би краще сфокусували свою увагу на тому, що рано-вранці їх відмазувало пів грибоєдова, включаючи мовчазного майора за склом. Чому цього відео і жодної згадки проце немає на вашому сайті?
Невже ви думаєте, що справді невинним і жорстоко побитим працівникам ГУНП необхідно було відмазуватись, викликати рішал і втікати через чорні виходи?
Відповісти
Ще раз повторюю: нам до рук потрапило відео з камер відеонагляду. ми щодо цього написали матеріал. хто кого відмазував це вже інше - нас на грибоєдова не було.
в матеріалі питання інше: як почалася бійка і чому коли лежачого чоловіка било кілька людей, винним виявився він?
Відповісти
Спочатку дізнайтесь ХТО ДЕ! а потім публікуйте статтю!
Відповісти
Оті, що били Уха впятьох, то це герої, які захищали честь своєї подруги. А Ухо звісно поганий, бо ж він мєнт....
Відповісти
Читати новини на Пості це анекдот "новий випуск".Ніхто не знає причини що там сталось а вот премии кості всі берутся швидко,в кожно фантазія бурна.да тут інколи по коментарям можна сценарій написати))).нікого не вихваляю.Ви говорите що поліція пагана а раніше що вона була зразкова?є поліцейських Нові які реально прийшли внести зміни вони стараться як можуть,а як би ми прості жителі міста,України пішли їм на зустріш (хочаб якась підтримка) був би результат.Скільки можна перемивати кості людям не знаючи реальних причин (є такі що і самі напрошуються на неприємність).ви хочете змін так можливо варто почати з себе??!!
Відповісти
Баби щось не поділили а Ухо зробили козлом отпущєнія. Якщо стара і нова міліція враждує, то хоча б всебічно оглядали подію, збирали факти а потім оголошували висновки. А так тільки патрульні щє раз доказали свою некомпетентність і невміння працювати. А неадекватно поводився іх начальник та щє і виглядає зовсім не як офіцер міліціі. Сумно дивитися що все змінилось на гірше......
Відповісти
Хай пепевірку проведуть по патрульних, які однобічно розібрались в ситуації, але встигли дати коментар на відео...
Впевнений що в більшій половині випадків які вони самі коментують ситуація саме така...
Відповісти
Шановні і не шановні. Годі борсатись в багні. Реально ситуація була така,що під час поверхневого огляду у Уха знайшли пропавший телефон ,що належав потерпілій. Він був настільки п'яний,що не міг нічого і пояснити. Нічого, може,в цій ситуації і не було б,якби він вів себе,як належить працівнику органів МВС,а не як "п'яне бидло" ,що не відповідає за свої вчинки. Відмазування своїх,і всякого роду"рішали" вже дістали. Реформа була приречена ще тоді,коли почали проводити переатестацію. І Ухо і його дружки зі слідства,що були з ним зовсім не пухнасті зайчики. Захищайте й надалі таких правоохоронців ,в лапках.Може колись і у вас телефон вкраде,або і поб'є... Уху і йому подібним ганьба.
Відповісти
Скільки версій для свого виправдання ви ще будете вигадувати, а ж бридко читати.На кожному сайті по цьому випадку інша у вас версія. Дивіться правді в очі, а не вигадуйте дурниць.
Відповісти
Охоронною службою був затриманий водій, який вів себе неадекватно по дорозі і коли зупинили він був в нетверезому стані (перегар, п'яна мова), викликали Піліцю = охорона від'іхала вони відпустили, мовляв там все добре !!!!!!!!
Відповісти
А це нічого, що в слідчого під час бійки викрали його мобільний телеіон та барсетку з грошима. Які були повернені нападниками лише після приїзду дсо й в ній зникли гроші й немаленька сума.
Відповісти
а "немаленька сума" - це певно ти говориш про зарплату?)
Відповісти
якій громив Луцьк став копом та ще й вихваляется що він бандит-коп мерчук то про що можно говорити.одне слово МАЙДАН
Відповісти
Що Ви обсуждаєте? Хто був хто не був! Є відео от і по ньому суд буде приймати рішення хто правий, а хто ні. Дивіться і цим все сказано, хто кого побив.
Відповісти
Дивіться уважно відео, до чого тут міськ відділ, причини конфлікту, старі мєнти, якійсь там телефон, який ніби забрав Ухо, хтось щось рішає, протидія слідчим д іям та бла бла бла. Вдовиченко та компанія говоріть фактами. На відео видно початок та сам конфлікт-злочин з вашої сторон. Ось це і розглядається, відео ви не можете перекрутити.... таке враження, що всі ваші дркзв-співучасники пишуть цв коменти

Люли,які вперше про це чують та бачуть це відео, а можливо і бачили попередні статті просто зробіть адекватні висновки з того, що ви побачили, решта все вилумки
Відповісти
Цілком підтримую!!!"Сила есть - ума не надо!
Відповісти
Саме основне те, що всі люблять спочатку звинувачувати, а тоді лише розбиратися. Якщо в нас така гарна і розумна патрульна поліція, то чому вона зразу ж на місці затримання не спромоглася зробити елементарне, передивитися відео з камер спостереження, адже ні для кого не секрет що воно є в кожному барі. Зато начальник патрульної поліції на відеокамеру журналістам мало рубашку на грудях не порвав, краще б він займався вихованням своїх підлеглих, проводив навчання з приводу того, що потрібно в першу чергу зясовувати на місці події ( чи є відеоспостереження в закладі).А ця реформа вже і так до ручки все довела. Ріст злочинності зашкалює, такого за всі роки незалежності не було.
Відповісти
Повністю підтримую.
Відповісти
Тут все просто подивіться і вилучте телефонні звінки на лінію "102" хто повідомляв про злочин і все ясно буде. А не через декілька днів вигадувати історії.
Відповісти
Справедливість,на місці працювали слідсі. Вони і мали вилучати відео. Цікаво,а чому слідчий з вп відпустив одного з учасників бійки,може підмазали,Чи запропонували йому мирову. Типу ,ви на Уха не зпявляєте,а ми проти вас за бійку нічого не відкриваємо. Система -гниль. Всі питання на рахунок непрофесіоналізму до старих аксакалів. Патрульна тільки доставляла всіх учасників конфлікту до міськвідділу,а справою цією займались слідаки. А На Уха вирішено було оформляти адмінматеріали,так як вів він себе по хамськи,всіх посилав,документів ,що посвідчують особу не предявляв,а ще закріплю - був синючий,як чіп. Язик не поворухнувся б назвати цього бідолаху поліцейським.
Відповісти
Не знаю хто винен, але думаю одному з тих що побили Уха прийдеться нести кримінальну відповідальність за нанесені йому тілесні і так тому ублюдку і треба. Ухо наскільки я його знаю перший не полізе ніколи. А нових патрульних, які дійсно професіонали своєї справи відсотків з 15 і ті якщо і не працювали в органах то хоча б мали зелене поняття що це таке. Решта це тупі і необґрунтовані нічим поети і піар.
Відповісти
я щось не побачив того що лежачого бють ногами! де ви дивились це відео!
но баба та що піднирювала під тих хлопців якась не зрозуміла ! типу ти одна нас в трьох!
Відповісти
.Коли Володимир Ухо та його супутниця вийшли в коридор, чоловік повернувся, аби забрати свого товариша, який стояв у дверях. Коли останній виходив, слідом за ним йшла дівчина, яка вхопила за руку Володимира Ухо та намагалась затягнути його в приміщення.

Між ними стала товаришка Ухо, яку пізніше невідома дівчина вдарила по обличчю. Пізніше між жінками виникла шарпанина. В цей час з туалету вийшов ще один чоловік, який почав лупцювати правоохоронця.


повний брЄд
Відповісти
Рафік неувиноувен))) он сам это честно нам сказал)))
Відповісти
Люди, скажіть, чого вам бракує... В інтернеті вже тиждень поширюють фото з патрульним, який у ФОРМІ!!! купує пляшку, схожу на пиво, зате коментарі просто тішать... "Може він після чергування, може додому, може втомивсЯ, а шо він не людина?..." і т.п. Цей чоловік (Ухо Володимир) відпочиває - "пяне бидло, я б такого і поліцейським не назвав... " в мене тоді питання виникає, а він не людина? Вже давно пора звикнути, що вам ніколи нічим не вгодиш. Чого ж ви такі почесні громадяни міста не йдете нічого змінювати?! Почніть зміни з себе, розгляньте ситуацію об'єктивно, а не як комусь вигідно.
Відповісти
Ухо був без форми. Я думаю він по формі не дозволив би собі розпивати пиво. А тут по формі розпивають. То хто тут бидло? Будь обережніший з висловлюваннями. А то видно який ти нейтральний патрульний.
Відповісти
Я взагалі писала не про Ухо, він же не патрульний, якщо ви в курсі) читайте уважно)
Відповісти
Де ж це такі фото його у формі з пляшкою пива?
Відповісти
Кого його?
Відповісти
В інтернеті вже тиждень поширюють фото з патрульним, який у ФОРМІ!!! купує пляшку, схожу на пиво, зате коментарі просто тішать... - Я про це!
Відповісти
Фото з ПАТРУЛЬНИМ! а не з Володею.
Відповісти
А де це фото можна подивитись!?
Відповісти
А тепер виникає питання, ви взагалі текст читаєте чи через два слова бачите?
Відповісти
Пити в ночі в барі танцювати і відпочивати, бути при цьому в стані алкогольного спяніння, це якось органічно)))! Яким він мав бути тверезим і Гьоте в орегіналі пересказувати по приізду пепсів)))))а знаючи Володю він ніколи битися не буде, це низько( хотів розібратися і всупився за свою супутницю. Якісь телефон туда приплели) його так там вовтузили що в нього і свій телефон певно випав( інтервю патрульного з заученими стандарними фразами просто сміхотворне))))))))) а за наклеп і образу прийдеться відповідати.
Відповісти
Я ж про те саме. Як можна, не розібравшись в ситуації, так обплювати людину? Це таке ставлення до нього тільки тому, що він міліціонер який пройшов переатестацію?.. так принаймні виходить...
Відповісти
А відразу йшла мова, що даний слідчий є потерпілим, а не хуліганом. Зі свого досвіду знаю, що Володимир Ухо, нехважаючи, що є слідчим, завжди залишиться людиною для тих людей хто його знає особисто. Це безобідний хлопець. Реально, він мужик, а праця в правоохоронних органах не позбавляє його права відпочити в якомусь закладі. Це своєрідний відпочинок від тієї нелегкої роботи, можливість розслабитись, щоб в подальшому адекватно сприймати і вирішувати проблеми людей. Мені дуже прикро, що в світі існує таке БИДЛО, яке портить нормальним людям можливість гарно відтягнутись. Я за Володимира.
Відповісти
Останні новини
Сутичка в пивному барі: як зробили винним слідчого поліції. ВІДЕО З КАМЕР СПОСТЕРЕЖЕННЯ
09 серпень, 2016, 16:33