«Укрзалізниця» будуватиме залізничну дорогу в Ірані

«Укрзалізниця» будуватиме залізничну дорогу в Ірані
Близько 100 українських залізничників відправляться в Азію.

Інформує Сегодня.ua

Українські залізничники буду прокладати залізницю в Ірані протяжністю понад 150 кілометрів. Повідомляється, що українці будуть займатися будівництвом шляхів за напрямом Керманшак-Малаер.

«Оперативно обробили домовленості Міністерства інфраструктури України з Міністерством доріг і містобудування Ірану. Нас уповноважили на підписання відповідного контракту, що буде незабаром зроблено», - повідомляє глава відомства Войцеха Бальчуна.

Як розповів глава відомства, в Іран направлять близько 100 співробітників Придніпровського регіонального філіалу «Укрзалізниця».

«На першому етапі передбачено збір колійні та вкладення рейко-шпальної решіток на 165 кілометрах залізничних шляхів, установка 138 комплектів стрілочних переводів, укладка безстілковой колії на 176 км і інші роботи», - йдеться в повідомленні.

За словами Балчуна, такі домовленості є знаковою подією, адже крім додаткового заробітку для працівників та залучення додаткових коштів, створюється репутація компанії, що має амбітні плани розробляти і заробляти на створенні важливих міжнародних транспортних коридорів.

«Стратегічно ми створюємо репутацію «Укрзалізниці» для присутності в майбутніх масштабних проектах, які зараз втілюються Іраном. Загалом Іраном сьогодні ведеться будівництво 5 тисяч кілометрів шляхів і передбачається будівництво ще 4 тисяч кілометрів. Для компанії вкрай важливо приймати дієву участь у створенні караванного шляху Схід-Захід на іранській території», - зазначив Балчун.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Обкатаються, як й завжди...
Відповісти
Останні новини
«Укрзалізниця» будуватиме залізничну дорогу в Ірані
09 серпень, 2016, 21:13