Чиновникам видаватимуть додаткову зарплату на покращення життя

Чиновникам видаватимуть додаткову зарплату на покращення життя
Українські держслужбовці зможуть отримувати щорічну допомогу в розмірі місячної зарплати.

Про це повідомили в Міністерстві соцполітики.

Кабмін на засіданні 8 серпня встановив можливість надання щорічної допомоги чиновникам у розмірі середньомісячної зарплати для вирішення соціально-побутових питань.

Рішення про надання допомоги приймає керівник державної служби в державному органі. А керівнику та його заступникам - керівник відповідного державного органу за погодженням з відповідним державним органом вищого рівня.

Реалізацію акта проводитимуть у межах затвердженого фонду оплати праці відповідних державних органів.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 9
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Все правильно. Нашим чиновникам так тяжко живеться. В таких скрутних умоваж живуть, по 7 чоловік в однокімнатній квартирі.... Ай яй яй як так можна з можновладцями. Вони ж такі бідні і нещасні...
Відповісти
на вирішення соціально-побутових питань...вот жінка, приміром, в ліжку неахті..нада чиновичку коханочку...ну бо ж коли в сексі всьо пропало - то й настрій в мужчини буде поганий і работать не зможе.....
країна чудес....
Відповісти
йолі -палі.. дочекалися нарешті ще однієї фігні ..покращення життя.. краще би ці кошти виділили на школи.садочки .інтернати.лікарні...здається прогалин у нашій державі достатньо.....((((
Відповісти
90 % держслужбовців отримують заробітну плату у розмірі від 2000 до 3000 гривень. (майже олігархи). Про що ви говорите. Ця допомога була завжди, зняли її у цьому році. І зараз вертають. І те що її вертають не факт, що її дадуть, бо грошей у фонді зарплати немає.
Відповісти
немає чого вам скиглити, таку зарплату ви получали раніше, зараз один оклад тільки 4-5 тисяч, плюс ранг, вислуга років, тільки питання, що ви зробили для народу щоб легше жилося?
Відповісти
У вас такі маленьку зарплати,то чого сидите в теплих кріласх.А ваші витрати і ваш рівень життя,відповідає вашим злиденним зарплатам.Чого Бога гнівите,як ви всі крадете і живете вольготно.Машини,віли будуєте за що?
Відповісти
Немаю ні машини ні вілли. А де в Луцьку більші зарплати ? (хіба що йти на будівництво працювати, тоді питання навіщо було вчитися ?) І взагалі скиглять у нас всі люди, така природа українців. А оклад 2400 + 200 ранг - 25% податків. І того 1950 грн.
Відповісти
А ти гонор свій поубав і іди на будівництво . 3 копійки ціна твому диплому інакше спеца з руками відірвали б у пристойну контору з нормал. зарплатою. Як казав мудрий чолов*яга -Нема чого скігліти браті лопату і копаті.
Відповісти
По перше, я не скиглю, що з чого ви це взяли навіть не знаю.
По друге, в приватні структури без досвіду не беруть, хіба що по знайомству, більше шансів немає, ходив особисто - ніхто не хоче говорити, їх навіть не цікавить вмієш (знаєш) ти чи ні, бо є "СВОЇ" якіх треба взяти.
На держслужбу беруть усіх хто хоче і саме головне, що без досвіду роботи, головне знання, на конкурсі побачать хто знає і вміє, а хто ні.
А по третє вас всіх що жаба зелена давить чи що ? Йдіть ви на держслужбу раз тут так добре. Вільних місь дуже багато!!!
Відповісти
Останні новини
Чиновникам видаватимуть додаткову зарплату на покращення життя
10 серпень, 2016, 01:28