У Луцьку розпочинають масову вирубку дерев

У Луцьку розпочинають масову вирубку дерев
Міський голова Луцька Микола Романюк підписав розпорядження про видалення більше 700 дерев в Центральному парку та вздовж річки Сапалаївка.

Про це 17 вересня інформує сайт Луцької міської ради.

У Центральному парку культури та відпочинку імені Лесі Українки робітники комунального підприємства «Парки та сквери міста Луцька» видалять 231 дерево. Таку необхідність обґрунтовують проведенням капітального ремонту водовідвідної мережі для ліквідації підтоплення земель.

Ще 497 дерев зріжуть працівники управління капітального будівництва у зв’язку з відновленням гідрологічного режиму, санітарного стану та очищення русла річки Сапалаївка. Дерева знищуватимуть від вулиці Ярощука до вулиці Чехова з метою захисту від підтоплення громадської та житлової забудови.

Нагадаємо, у 2012 році на території Центрального парку вже зрізали понад 400 дерев.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Цей романюк і ко тільки і вміють, що дерева рубати і грошики в кишеньку класти, мотивуючи всілякими ремонтами і т.д (школа кривого кравчука рулить), а от догядати після вирубки не хочуть і коштів уже немає. А закопувати в т.з. канали кошти знаходяться, нехай підуть подивляться в якому стані ті канали і вирубки, які зробили минулого року, позаростало вже все вище людського зросту. Джунглі суцільні.
Відповісти
Старі дерева слід було почати вирубувати в центрі, які псують місто. Перед університетом на будинком офіцерів насамперед
Відповісти
Вирубати розуму хватає, а от посадити нові - з цим проблема... Знаєте, скільки коштує зрубати одне дерево, здається гривень 700, а може і більше
Відповісти
Останні новини
У Луцьку розпочинають масову вирубку дерев
17 вересень, 2012, 16:22