Завтра лучани залишаться взагалі без гарячої води

Завтра лучани залишаться взагалі без гарячої води
Підприємство ТКЕ уже одержало попередження від ПАТ «Волиньгаз» про відключення з 11 серпня котелень Луцька від газопостачання через несплату заборгованості.

«Багатомільйонна заборгованість підприємства теплокомуненерго стала на заваді у здійсненні ПАТ «Волиньгаз» комплексу заходів з підготовки газових мереж до сталого функціонування в осінньо-зимовий період, зокрема, капітального ремонту, реконструкції систем газопостачання та споруд на них, що передбачено Інвестиційною програмою підприємства на 2016 рік», - прокоментував на сайті відомства директор комерційний ПАТ «Волиньгаз» Андрій Карпомиз.

Нагадаємо, що нещодавно «Волиньгаз» стягнув з «Луцьктепла» майже 20 мільйонів гривень заборгованості за газ.

«У зв’язку із несплатою заборгованості ДКП «Луцьктепло» уже одержало попередження про припинення газопостачання до котелень міста із 11 серпня, що тягне за собою відсутність гарячої води у десятків тисяч сімей лучан. Подальша несплата заборгованості може призвести до зриву початку опалювального сезону в області», - повідомляє «Волиньгаз».

Акціонерне товариство нарікає на те, що через заборгованість «Луцьктепла» у них немає чим виплачувати заробітну плату працівникам.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 11
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Гройсман, сколько можно?
Відповісти
Мені пофіг, в МЕне бойлер
Відповісти
Нехай відрізають від водопостачання тих хто не сплачує рахунки.
Відповісти
Для особливо обдарованих:
"Підприємство ТКЕ уже одержало попередження від ПАТ «Волиньгаз» про відключення з 11 серпня.."
Люди сплачуюють, а от КУДИ діваютьбсч гроші? (Чи ТАМ їх шукають?)
Де Колі Романюка виписаний "вундеркінд" з Закарпаття на "дирехтора" ТКЕ?
Крім "колі в долє", ще й Гунчие видно замазаний...
От нафуя така влада? свою бруківку ліпити замість асфальту - на рік (не більше)?
А що води не буде - не девно, МОЖЕ дадуть на "день незалежності" - від води, а більшість будуть незалежними до опалювального сезону.
Бойлерам не дуже радуйтесь, може почати горіти проводка в підїздах.. (в квартирах гадаю що поміняли)
Відповісти
в нас на 33-му гарячої води немає ще з 3 липня, казали на профілактику відключили.....так вона і тягнеться на невизначений термін.....скільки вже можна то????? коли в цьому питанні наведуть лад і той, хто платить нарешті отримуватиме всі нормальні умови для життя????
Відповісти
зате нова очільниця Луцьктепла, у зв'язку із відмовою підписати договір з переможцем тендеру на постачання теплової енергії, за рішенням суду сплатила штраф більше 200 тис. гривень за рахунок підприємства. А чому не з власної кишені?
Відповісти
Люди !нас мають за ніщо! І будемо ми далі без води без тепла в зимку.це повторюється кожен рік і рік у рік нічого не міняється питання до всіх голів ода,рда,мда ЩО ВОНИ ЗРОБИЛИ,ЩОБ НЕ БУЛО ТАКОЇ СИТУАЦІЇ В МІСТІ???????виходить вони нічого ,крім як відключити все,більше нічого не можуть ,отже допустили ,щоб так склалось,отже спостерігали ,А не працювали,не вміють знаходити правильні рішення щодо роботи і життя міста думають лишень про себе А не про людей. Це не сьогодні виникли ці борги ,якщо вони є насправді,і не за один рік .питання - якщо керівники не виконують свою роботу то навіщо вони там сидять?????це зовсім не професійно і ,,грош їм ціна'' самий неграмотний чоловік може прийняти таке рішення А що зроблено було ,щоб цього не трапилось ,щоб люди могли сказати,а от в нас в Луцьку такі керівника ,що ми маємо світло ,. тепло в зимку воду гарячу круглорічно,і дякуємо їм за це!ні не можуть бо не вміють і не хочуть ,бо кожен для себе !А на людей-байдуже!
Відповісти
для початку треба зрозуміти, чому така дика ціна на газ, якщо навіть на волині його добувають в локачинському районі стільки, що вистачить всій області, але це родовище чомусь в приватних руках і продають газ в польщу!!!
поверніть українські родовища державі і свого газу на потреби населення вистачит на сотні літ.
Відповісти
Ага-ага. Зрада! Ты хоть был на тех "родовищах"? Я вот был, даже непосредственно в комнате управления. Газа еле хватает на собственную небольшую электростанцию и пару ближайших сел.
Відповісти
Слухайте, я не можу зрозуміти в україні коли буде вже 21 століття? а не 19? я в цій країні живу 26 років, і цих бля 26 років вони виключають воду кожного літа, ребята це вже жесть як смішно... їх треба вже давно на вили садити
Відповісти
Ви в пана Романюка запитайте, так як він керує усіма комунальними закладами. І директора цих закладів немають ніяких варіантів, або вони роблять що каже Луцька Мерія (в особі РОМАНЮКА) або їх звільняють і ставлять того хто буде це робити. Всі гроші яких невистачає комунальним структурам просто напросто вкрадені, причому тими людбми яких ми самі туди вибрали.!!
Відповісти