Волиняна, який стріляв у швагра справедливо покарають

Волиняна, який стріляв у швагра справедливо покарають
Прокуратура області оскаржить в касаційному порядку рішення апеляційного суду Волинської області від 9 серпня 2016 року, яким залишено без змін вирок Луцького міськрайонного суду 37-річному мешканцю села Зміїнець Луцького району, котрий стріляв у швагра.

Надвечір 15 січня 2016 року, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння у своєму гаражі, чоловік посварився з родичем та вистрілив у нього із мисливської рушниці. Куля влучила потерпілому у живіт, - повідомляють у прес-службі прокуратури Волинської області.

Здійснити повторні постріли зловмиснику завадила його мати, яка вчасно нагодилася на місце злочину.

Після вчиненого чоловік здався правоохоронцям і видав знаряддя злочину.

У ході досудового розслідування він щиро розкаявся та активно сприяв розкриттю злочину, відтак Луцький міськрайонний суд, визнавши його винним у тяжких тілесних ушкодженнях, призначив йому покарання у виді шести з половиною років позбавлення волі.

Згідно з вироком суду із засудженого також має бути стягнуто на користь потерпілого від злочину майнову шкоду в сумі 74 000 грн. та моральну шкоду в сумі 150 000 грн., а також витрати, понесені ним на правову допомогу, в сумі 5000 грн.

Попри те, що апеляційний суд залишив без змін цей вирок Луцького міськрайонного суду, прокурори у касаційній інстанції наполягатимуть на перегляді рішення суду в зв’язку з неправильним застосуванням кримінального закону і м'якістю призначеного покарання.





Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Волиняна, який стріляв у швагра справедливо покарають
12 серпень, 2016, 10:23