«Ми можемо будувати і сто поверхів, але чи це впишеться в міський ландшафт» - Ігор Чорнуха

«Ми можемо будувати і сто поверхів, але чи це впишеться в міський ландшафт» - Ігор Чорнуха
ПАТ «Луцьксантехмонтаж-536» - працює на ринку будівництва вже 55 років. За цей час в експлуатацію було здано дуже багато різних соціальних, інфраструктурних, промислових об’єктів та понад 200 тисяч квадратних метрів житла.

Майже усі великі заводи Волині, більшість освітніх, медичних, культурних закладів будували або ремонтували саме луцьксантехмонтажівці.

Найвідоміші Луцьку це – ЛуАЗ, СКФ-Україна, приміщення міської ради, ЦНАПу, обласна лікарня, пологовий будинок, палац учнівської молоді, привокзальний майдан, зоопарк.

Наразі ведеться розбудова житлового комплексу «Оберіг», що знаходиться на вулиці Стрілецька. Розпочато будівництво нового житлового комплексу «Тріумф», по проспекту Перемоги - перших два будинки (190 квартир) буде здано у другому кварталі 2017року, завершили 96-квартирний житловий будинок в житловому комплексі «Ковельська Голландія» у Ковелі, на завершальній стадії будівництва будинки на вул. Набережна,8, Липинського,11. Зданий в експлуатацію житловий будинок на Набережній, 10.

З 1998 року акціонерне товариство очолював заслужений будівельник України Віктор Чорнуха. Чотири роки тому передав керівництво компанією своєму сину – Ігорю.

І не розчарувався. Щороку компанія ще більше нарощує активи, масштаби будівництва,чисельність працівників.

Напередодні професійного свята Дня будівельника, що традиційно відзначається у другу неділю серпня, спілкуємося із генеральним директором ПАТ «Луцьксантехмонтаж-536» Ігорем Чорнухою.

Інтерв’ю читайте під назвою: Ігор Чорнуха: «Найкращі об’єкти повинно будувати наше підприємcтво»

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 11
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
нехай будинок біля святязя гостинниці побудований в 2015році нехай розкаже Чернуха чого він тріснув в 9 поверхів. А тут 100 поверхів
Відповісти
а 100500 поверхів можете побудувати?
Відповісти
Думаю що можут.
А от 100500 поверхів вниз...
Відповісти
Стіни промерзають і течуть, за свої кошти потрібно робити утеплення, ліфти найдешевші, постійно виходять з ладу, будинки так швидко здають, що вони потім осідають і тріскають, штукатурка не якісна, вікна не лоджіях не придатні для користування, а закріпленні так, що можна випасти і це все дякуючи чорнухам, а ще знаємо як в пологовому робили ремонт, що вікна не закриваються, щоб вони і їхні діти так жили все життя.
Відповісти
Підла справа виконувати замовлення.керівництво підприємства доброзичливо запрошує автора показати тріщини.
Відповісти
Підла справа виконувати замовлення.керівництво підприємства доброзичливо запрошує автора показати тріщини.
Відповісти
щоб ти сам і твої внуки жили в тих бараках совкових
Відповісти
я повністю підтримую коментар"мешканки Арцеулова".
Відповісти
вул. Кравчука 46. Як здали будинок - загадка. Стіни тріскають, будинок осідає. В людей в підвалах від води стіни падали. Частина будинку перекрита була найдешевшим руберойдом, дуже тонким...Вже за рік все текло на голови людям з верхніх поверхів. плити перекриття розходяться і на підлозі в квартирі тріскає відповідно по тих швах плитка!!
Луцьксантехмонтаж - вбийся об стіну!
Відповісти
А асфальт як клали біля нового будинка це треба було бачити. Або всі п,яні були або було шось пороблено їм в той день, або просто руки не з того місця виросли. Майданчики дитячі аля "совєти".. Красота. Безперечно забудовнику є чим похвалитись))).
Відповісти
Ти певно повний Д-л того що у ваших під'їздах у будинку повний хаос робився.Думаю ти дрбре знаєш.Як реконструкції робили( з однорівневих в дворівневі- прикладів багато, а натой час за гроші всі дозволи купувалися).А зараз ти кричиш шо Чорнухи х-во збудували.Плити розходяться і пішло поїхало.На кого працюєш???
Відповісти
Останні новини
«Ми можемо будувати і сто поверхів, але чи це впишеться в міський ландшафт» - Ігор Чорнуха
12 серпень, 2016, 12:07