На Волині поліція викрила вбивцю за гарячими слідами. ФОТО

На Волині поліція викрила вбивцю за гарячими слідами. ФОТО
Упродовж доби поліцейські Володимир-Волинського відділення поліції встановили обставини події та затримали підозрюваного у вбивстві 49-річного волинянина.

Учора, 11 серпня, близько 16 години в місті Володимирі-Волинському в сквері неподалік приміщення Володимир-Волинського історичного музею виявлено тіло чоловіка, - інформує ГУНП у Волинській області.

На місце події одразу ж прибула слідчо-оперативна група на чолі з керівництвом ГУНП та відділу поліції.

Поліцейські встановили особу чоловіка. Ним виявився 46-річний місцевий житель, раніше судимий за незаконне поводження зі зброєю. Під час огляду на тілі чоловіка виявлено ознаки насильницької смерті.
Упродовж доби поліцейські встановили обставини події та затримали підозрюваного у вбивстві 49-річного волинянина. До слова, чоловік раніше судимий за майновий злочин.

Як з’ясувалось, інцидент трапився 11 серпня близько 15:45 години у сквері неподалік історичного музею. Потерпілий та 49-річний місцевий мешканець розпивали алкогольні напої. Між ними виникла суперечка, яка переросла у конфлікт, в ході якого кривдник наніс удар скляною пляшкою в ділянку голови потерпілого та декілька ударів кулаками рук і ногами в обличчя. Від отриманих травм, чоловік помер на місці події.

За даним фактом відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Наразі зловмисника затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу.




Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
На Волині поліція викрила вбивцю за гарячими слідами. ФОТО
12 серпень, 2016, 14:06