На хабарі попалася очільниця Луцького коледжу

На хабарі попалася очільниця Луцького коледжу
Прокуратурою Волинської області спільно із працівниками слідчого
управління Головного управління Національної поліції у Волинській області та Управління захисту економіки в області департаменту захисту економіки Національної поліції України сьогодні викрито на гарячому під час одержання від вступника неправомірної вигоди у розмірі 300 доларів США керівника одного з коледжів міста Луцька.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури області.

Винагороду освітянин вимагав за вступ абітурієнта до навчального закладу.

Наразі органом досудового розслідування проводяться першочергові слідчі (розшукові) дії, після завершення яких посадовцю буде оголошено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.3 ст. 368 Кримінального кодексу України, ініціюватиметься питання обрання йому запобіжного заходу у виді тримання під вартою та його відсторонення від займаної посади.

За інформацією з власних джерел ВолиньPost стало відомо, що на хабарі затримали директорку Луцького кооперативного коледжу Львівського торговельно-економічного університету простісінько в кабінеті навчального закладу.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 9
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А хто ж той ,,герой,,?
Відповісти
Яка ганьба.
Відповісти
Чому не пишуть хто? Таких потрібно знати в лице!!!
Відповісти
Тю-ю-ю... Назву коледжу прочитали? Кооперативний коледж Львівського торговельно-економічного університету. Це був не хабар, а торгово-економічний практикум з основ кооперації. А яка там основа? Правильно - гроші.
Відповісти
Здивували.. в любий коледж зайдіть одне й те ж робиться
Відповісти
Стрільчук Наталі яСтепанівна -це не одна особа ,яка там спеціалізується на цьому впродовж декілька десятків років цим активно займається Пліска Світлана Валентинівна ( В НЕЇ ЦЕ ПОТІК) Всі студенти знають що за курсову треба занести їй і це не обговорюється. Вона придбала дочці квартиру ,а сама зараз відпочиваєв Болгарії.Готується до сезону .Поцікавтись дуже корумпована особа .В ней все пагано .а придбали ( вона так говорить всім її свекруха -вона напевно мільйонерша)Оцю особу давно треба закрити в сізо.
Відповісти
А вас жаба задавила?самі напевно гроші давали але діти вже вивчились то можна вже почесати язиком!напишіть ще який в неї розмір грудей!люди в нас гнилі.аж протиявно!
Відповісти
Я уже не є працівником коледжу, але знаю цю людину і хочу стати на її захист!!! Це противно, що ті ж самі люди, які спочатку "сунуть" те, що не треба, а потім усіх звинувачують про вимагання. Це НЕПРАВДА, що "не заплатиш - не здаси", спробуйте дійсно вчити,відвідувати пари і всі проблеми самі по собі відпадуть. Гарантую, що це все сплановано і втілено в життя конкурентами директора. ПІДСТАВА!!!
Відповісти
Останні новини
На хабарі попалася очільниця Луцького коледжу
12 серпень, 2016, 14:57