Мільйонери, які заробили свої статки ще до 25 років. ФОТО

Мільйонери, які заробили свої статки ще до 25 років. ФОТО
Юні та всесвітньо відоми мільйонери, які заробили свій перший «лимон» до 25 років.

Про це повідомляє tsn.ua

Еван Шпігель



Еван Шпігель є одним із засновників та генеральним директором додатку Snapchat. Він став мільйонером 2013 року, коли йому було лише 23 роки. Два роки потому акції Snapchat акцій зросли до 1 млрд, що зробило тоді вже 25-річного хлопця мільярдером. Сьогодні його статки оцінюються в 2,1 млрд доларів.

Дрю Г'юстон



Дрю Г'юстон заснував сервіс зберігання та резервування данних Dropbox у віці 24 років. До цього він також працював у низці стартапів. У 2014 році Dropbox заробив понад 1,1 млрд доларів за загальної оцінки бізнеса у 10 млрд. Тоді Г'юстону було 30 років.

Марк Цукерберг



Засновник та генеральний директор соціальної мережі Facebook став мільярдером 2008 року у віці усього лише 23 років. Так, Цукерберг став наймолодшим мільярдером в історії, який самостійно заробив свої статки. Сьогодні його статки складають 4,9 млрд доларів.

Фрейзер Догерті



У 14 років юний шотландець Догерті почав готувати домашнє варення за рецептом своєї бабусі. Кілька років потому, коли йому вже виповнилося 16, його бізнес SuperJam значно виріс. Тоді один з найбільших супермаркетів Великобританії попросив Догерті забезпечити їх своєю продукцією. Він узяв у кредит 9 тисяч доларів і став мільйонером.

Медді Бредшоу



Медді Бредшоу разом зі своєю мамою та молодшою сестрою розпочала незвичайний бізнес Shark Tank, який приніс їй мільйони доларів. Так, вона почала робити прикраси з кришок пляшок від води. Працювати так такою ідеєю вона почала через те, що не змогла знайти нічого, що б їй сподобалося, під час пошуку прикрас.
За перший рік вона заробила 1,6 млн доларів. Тоді їй було усього лише 16 років. Сьогодні Shark Tank продовжують користуватися попитом.

Меддісон Робінсон



15-річна Меддісон Робінсон заробила свої статки завдяки продажу в'єтнамок Fish Flops. Спочатку це були лише шльопанці з дизайном для підлітків. Однак згодом вона розширила свій асортимент. Тепер дівчина також продає футболки та має власний додаток. На продажах своєї продукції вона заробила 1 млн доларів.

Майк Макдональд



Канадець Майк Макдональд у віці 15 років почав грати в онлайн-покер через те, що батьки змушували його знайти роботу, а він не хотів займатися типовою роботою для підлітків. Так, він виграв численні змагання з покеру і став мільйонером. Сьогодні його статки нараховують більше 5 млн доларів.
Його турнірний виграш за всі роки становить понад 11 млн доларів. Лише 2014 року, зайнявши 2-ге місце на головній події в світі гри в покер Pokerstars Caribbean Adventure, він заробив понад 1 млн доларів.

Джеймс Мюррей Уельс



Цей юнак з Великобританії заробив свої мільйони завдяки продажу окулярів. Якось хлопцеві знадобилося придбати окуляри й він дізнався, що коштують вони щонайменше 150 фунтів. Провівши власне розслідування, Уельс дізнався, що взагалі окуляри коштують близько 7 фунтів. Тоді він придумав ідею продавати набагато дешевші окуляри через Інтернет. Хлопець використав студентські кредити, як внесок у бізнес. За перший рік Джеймс Уельс заробив 4 млн доларів.

Кемерон Джонсон



Кемерон Джонсон робив листівки відтоді, як йому виповнилося 11 років. Уже тоді хлопець заробляв на своїй продукції. Крім того, він продавав ляльок своєї сестри, на чому також заробив тисячі доларів.
Юнак також втілив у життя свою ідею My EZ Mail, завдяки якій можна було відправляти електронні листи, не відкриваючи особисті дані одержувача. А згодом він відкрив компанію, що займається інтернет-рекламою. Джонсон і досі продовжує займатися бізнесом та втілювати в життя свої ідеї.

Ларрі Пейдж



Засновник компанії Google заробив свій перший мільярд 2004 року, коли йому було вже 30 років. Мільйон же, своєю чергою, він заробив набагато раніше. Сьогодні його статки оцінюються у 36,3 млрд доларів.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Кльово, і я хочу мільйонннн
Відповісти
Останні новини
Мільйонери, які заробили свої статки ще до 25 років. ФОТО
12 серпень, 2016, 22:28