Гунчик прокоментував вчорашній інцидент з гранатою

Гунчик прокоментував вчорашній інцидент з гранатою
Під час засідання ради оборони області голова облдержадміністрації Володимир Гунчик прокоментував ситуацію, штучно створену працівниками СБУ учора, 11 серпня 2016 року.

Йдеться на сайті Волинської ОДА.

Нагадаємо, днем раніше під час засідання антикризового енергетичного штабу сторонній чоловік залишив пакунок із невідомим предметом у приміщенні овальної зали Будинку обласної ради. Як згодом з’ясувалося, у пакеті – «муляж» вибухового пристрою.

– Учора СБУ продемонструвало нам, що небезпека може бути всюди, – зауважив Володимир Гунчик. – З огляду на вчорашні події, прошу опрацювати питання в контексті закону про державні адміністрації, врахувавши рекомендації РНБО щодо охорони адміністративних будівель та об’єктів державної власності. Прошу свого радника Бориса Кондратюка та оргуправління напрацювати пропозиції для внесення у положення про забезпечення охорони. То не є спосіб відмежування від громадян. Ніхто не хоче ні від кого закриватися. Але є ще й питання безпеки працівників. І його потрібно вирішити нормально, цивілізовано, як у всьому світі. Чи зайде сторонній із вулиці на підприємства СКФ чи Модерн-експо? Ні. У нас же – запросто. Добре, що то – був макет! Тому пропоную врахувати всі зауваження. Але якщо вживати додаткових заходів, то лише публічно про це говорячи.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Найміть варту порядку, вона хоч Палицю вбереже від журналістів. А то ті журналісти точно якогось муляжа палиці під стіл покладуть. А без палиці область пропаде.
Відповісти
На Модерн-Експо навіть муха без перепустки не пролетить! Начальник охорони - справжній професіонал!
Відповісти
не знаю як мухи а фурнітура виноситься на ура...
Відповісти
Поки гром не вдарить мужик не перехреститься
Відповісти
Останні новини
Гунчик прокоментував вчорашній інцидент з гранатою
12 серпень, 2016, 16:37