В затишному районі Луцька зводять сучасний житловий комплекс

В затишному районі Луцька зводять сучасний житловий комплекс
Чисте повітря, неперевершений природний ландшафт, чарівні краєвиди та річка поруч з Вашим будинком – все це житловий комплекс «forRest». Цей сучасний, комфортабельний, з різноманітним плануванням квартир комплекс – найкращий вибір для людей, які втомились від міської метушні та хочуть мати сучасне якісне житло.

Мальовничу місцевість доповнює практичний аспект – просторі, світлі, комфортабельні квартири з індивідуальним газовим опаленням.

Унікальне місце та висока якість будівництва в поєднанні з демократичною ціною на сьогоднішній день надають надзвичайну інвестиційну привабливість житлового комплексу «forRest».

Знаходиться він по вулиці Володимирська у спокійному екологічному районі.

Сам комплекс складається з трьох секцій. На кожному поверсі буде по 8 квартир. Наразі забудовник здає в експлуатацію 1 чергу 3 секції, і почали будувати 2 секцію 2 черги, яку планують здати в експлуатацію в І кварталі 2017. В новобудові пропонують, як одно-, так і двокімнатні квартири, ціна на які стартує від 7 500 за м2. При бажанні клієнта, в квартирі можуть зробити перепланування, або ж об’єднати кілька квартир в одну.

«На сьогодні – це дуже вигідно. Особливо для студентів чи молодих сімей. Замість того, щоб орендувати житло, можна у нас придбати квартиру за дуже вигідними цінами», - переконують у Центрі консультацій ЖК «forRest».

Неподалік від комплексу передбачені зупинки громадського транспорту, відтак від дому можна дуже легко дістатись до будь-якого району міста.

Окрім того, зовсім поруч біля новобудови розташований дитячий садок та спортивна школа, а тому батьки можуть бути спокійні за розвиток та дозвілля своїх дітей. А ввечері можна відпочити на березі річки Омелянка, яка протікає поруч з будинком.



Часто забудовники в ціну квартири включають її розташування: екологічність зони або ж привабливий краєвид з вікна, натомість ЖК «forRest» не відносить цих аспектів до вартості м2.

Разом з тим, забудовник гарантує 100% якість та результат. Для підтвердження законності будівництва компанія надала всі дозвільні документи – технічний паспорт , декларації про початок будівництва, містобудівні умови, ліцензію та зареєстрований договір оренди земельної ділянки.


Основний акцент забудовник робить на якість та енергозбереження, відтак усі помешкання ЖК «forRest» укомплектовані енергозберігаючими вікнами з п’ятикамерним метало профілем і двокамерним склопакетом та котлами автономного опалення.

Окрім того, будинок буде утеплено ззовні, а фасад має сучасний та привабливий вигляд.


Разом з тим, власники помешкань у ЖК «forRest» матимуть ще одні переваги – в будинку окрім комірок облаштовують ще й гаражі.


Тож, не лише мешканці будинку, а й їхні автівку будуть у безпеці.

Вся площа житлового комплексу «forRest» буде закритою, а відтак сторонні люди, небажані гості не будуть ходити територією, не заїжджатимуть й автомобілі, а мешканці будинку відчуватимуть, що двори – так само їхні, як і квартири. На території буде і дитячий майданчик, тож під час прогулянки діти будуть у безпеці.

Чарівний краєвид є однією з переваг ЖК «forRest», уже з п’ятого поверху місто видно немов на долоні. Особливо гарно увечері, коли місто запалює нічні вогні.




Купити квартиру в ЖК «forRest» - це зробити вибір на користь високої якості будівельних робіт, сучасних і комфортних планувань, зручного розташування, розвиненої інфраструктури та доступних цін.

Всю необхідну інформацію можна отримати у Центрі консультацій за адресою вул. Володимирська (кінцева зупинка), або ж за телефонами (098) 660-63- 03 та (066) 660-63- 03, де вам не лише розкажуть про переваги комплексу, а й покажуть як проходить будівництво та всі дозвільні документи.

Наразі перша секція вже готова до здачі в експлуатацію, в під’їздах завершують оздоблювальні роботи та оформлено технічний паспорт на будинок. А при бажанні клієнт може замовити ремонт квартири «під ключ».














З нагоди професійного свята колектив ЖК «forRest» вітає всіх будівельників.

«Бути будівельником означає бути творцем, людиною, що створює нові будівлі та споруди. Але водночас це й велика відповідальність, адже тільки якісне житло та архітектурно витончені споруди залишають у пам'яті нащадків світлі спогади про Вашу надзвичайно важливу працю».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
І хто замутив таку красу.А хто це може придбати
Відповісти
саме тут і можна придбати
Відповісти
Всю необхідну інформацію можна отримати у Центрі консультацій за адресою вул. Володимирська (кінцева зупинка), або ж за телефонами (098) 660-63- 03 та (066) 660-63- 03
Відповісти