СБУ встановила рівні терористичної загрози для регіонів України

СБУ встановила рівні терористичної загрози для регіонів України
Служба безпеки України встановила рівні терористичної загрози для областей України, інформує прес-центр СБУ в ніч на п'ятницю, 12 серпня.

Згідно з повідомленням, опублікованим на офіційному сайті спецслужби, "в зв'язку із загостренням ситуації на адміністративному кордоні з АР Крим і в районі проведення антитерористичної операції, відповідно до вимог пункту 8 постанови Кабінету Міністрів України від 18.02.2016 № 92" рівень загрози "Червоний ( реальна загроза) "встановлено для Донецької та Луганської області, а також для АР Крим.

Рівень терористичної загрози "Жовтий (можлива загроза)" встановлено для Запорізької, Миколаївської, Одеської, Сумської, Харківської, Херсонської та Чернігівської областей.

Для Київська області та м.Києва, а також для Дніпропетровської, Закарпатської, Рівненської, Хмельницької, Черкаської та Чернівецької областей встановлено рівень терористичної загрози "Синій (потенційна загроза)".

Рівень загрози "Сірий (можлива загроза)" встановлено для Вінницької, Волинської, Житомирської, Івано-Франківської, Кіровоградської, Львівської, Полтавської та Тернопільської областей.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
що територія Неньки - суцільні терористи...
Відповісти
Останні новини
СБУ встановила рівні терористичної загрози для регіонів України
13 серпень, 2016, 05:25