Українців запрошують на халяву відпочити і розважитись в Луцьку

Українців запрошують на халяву відпочити і розважитись в Луцьку
Туристичний сайт Луцька VisitLutsk.com та This іs Ukraine проводить конкурс «Хочу до Луцька», переможцям якого обіцяють цікавий відпочинок в обласному центрі Волині.

Про це повідомляє сайт VisitLutsk.com.

Поціновувачів туристичних мандрівок запрошують розкати, чому варто відвідати Луцьк та обіцяють, що переможець конкурсу матиме нагоду чудово провести час у Луцьку: відпочивши у двомісному номері люксі рекреаційного комплексу «Рестпарк» та відвідавши найцікавіші куточки міста завдяки Центру туристичної інформації та послуг.

Для участі у конкурсі треба «лайкнути» сторінки This is Ukraine та VisitLutsk.com та до 23:59 23 вересня 2012 року завантажити своє фото із оригінальним підписом «Я хочу до Луцька, тому що …» на сторінку This is Ukraine.

У конкурсному альбомі до 26 вересня включно триватиме голосування. 27 вересня, у День туризму, будуть оголошені переможці. Враховуватиметься голосування лише під фото, завантаженими до конкурсного альбому.

За результатами голосування буде обраний переможець конкурсу, який отримає нагоду відвідати Луцьк та відпочити у рекреаційному комплексі «Рестпарк» із коханою людиною, або приятелем.

VisitLutsk.com обіцяє обрати найоригінальніші роботи учасників конкурсу. Центр туристичної інформації та послуг запросить відзначених учасників на екскурсію Луцьком до 31 травня 2013 року, а тих, чиї фото отримають більше 20 лайків, запросять до Луцька на запашну каву до кінця 2013 року.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Українців запрошують на халяву відпочити і розважитись в Луцьку
18 вересень, 2012, 12:58