Батько розповів, як знайшов свою доньку, яку в Нововолинську знайшли мертвою. ВІДЕО

Батько розповів, як знайшов свою доньку, яку в Нововолинську знайшли мертвою. ВІДЕО
Журналісти поспілкувалися з правоохоронцями, отримали коментар від батька загиблої та побували на місці, де було виявлено тіло. Отримали детальний опис події та подробиці знайдення мертвої Катерини Литкіної.

Нагадаємо, що 11-го серпня на нововолинському териконі поблизу шахти № 3 було знайдено тіло 16-річної дівчини, - пише Буг.

Труп був знайдений батьком в жахливому стані. Батько дівчини розпочав ретельні пошуки з моменту зникнення неповнолітньої. Чоловік самостійно перевіряв усі навколишні місця біля будинку з якого востаннє вийшла Катерина (перебувала в гостях у бабусі). Поступала інформація, що Катерину бачили в інших містах, також стало відомо, що дівчина, на момент розшуку, виходила в соціальні мережі, але достовірних доказів цим фактам не було.

Правоохоронці запевняли не панікувати, так як дівчина могла просто гуляти з друзями, гадали, що вона повернеться додому за декілька днів. Але батько не допускав такого варіанту, тому що дівчина була спокійною та слухняною і перед виходом з дому залишила окуляри та лінзи без яких вона погано бачить.

Як відомо, дівчина пішла з дому 1-го серпня 2016 року, повідомивши рідних, що йде до колишнього хлопця віддати диски та малюнки. Катерина була абітурієнткою, по конкурсу пройшла у виші міста Львова. 4-го серпня разом з батьком повинна була їхати подавати документи.

Відомо, що мама загиблої зверталася за допомогою до ворожки, яка повідомила їй жахливі деталі. Розповіла, що дівчина “вже холодна” і шукати її потрібно там, де загубилась. Також жінка згадала за двох молодиків на білому автомобілі. Батько швидко відреагував на цю інформацію, подався продовжувати розшук на нововолинському териконі шахти №3. Чоловік віднайшов свою дочку на вершині терикону біля дерева.

Враховуючи стан тіла, можна зробити висновок, що це була насильницька смерть. Припускають, що познущався над дівчиною колишній хлопець Максим разом із своїм зведеним братом Назаром. Стосунки Максима з Катериною завершилися вже два роки тому, але підлітки періодично зустрічалися, а також спілкувалися в соціальній мережі, але уся інформація із персональної сторінки видалена.

Журналісти отримали коментарі від батька загиблої – Сергія Литкіна, також про ситуацію розповів Тарас Пастерук – тимчасово виконуючий обов’язки начальника, заступник керівника поліції.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 10
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Дякую...
Горіть в аду, с*чари які це зробили
Відповісти
Поліція дуже пасивна. ЧИ зараз літо і в них відпустки як у Верхов.Раді
Відповісти
Подумайте 10 дніа ніхто Катю не шукав. Жах.А як же однокласгики сусіди.Чи їх це навіть не здивувало
Відповісти
Африка...Ото охоронці.А ще в Європу пхаємось.Первісний лад.
Відповісти
співчуття рідним...
не розмумію звідки у людей може така ненависть буди щоб вбивати... це просто якісь уроди.
Відповісти
Алкоголь і наркота своє діло робить.
Відповісти
ти бидло, дай номер і я сам тебе зроблю
Відповісти
Сусіди чого мовчите.Хто же щось та й бачив
Відповісти
Виродки прокляті! Але чого чекати від міста наркоманів???? Щоб це ніхто не допомагав, ніхто не відгукнувся..... чого ж сидить і зараз чекаєте? Та винесіть той відділок поліції!там було 2 вбивця один ніби за кордоном, а другий точно в місті! Що ж ви чекаєте???? Зловіть та членуйте виродка!!!! Якщо не навчатись захищати своїх дітей, то такі виродки вбиватимуть й далі!
Відповісти
Співчуття батькам, але на 11.17 батько запитує "чи не бачили померлої дівчинки" він що вже знав, що вона мертва?
Відповісти
Останні новини
Батько розповів, як знайшов свою доньку, яку в Нововолинську знайшли мертвою. ВІДЕО
13 серпень, 2016, 14:47