Відбувся перший турнір з міні-футболу пам`яті Ігоря Єремеєва. ФОТО

Відбувся перший турнір з міні-футболу пам`яті Ігоря Єремеєва. ФОТО
У селі Острожець Млинівського району відбувся перший турнір з міні-футболу пам’яті Ігоря Єремеєва.

Нагадаємо, український бізнесмен і політик, народний депутат України 4-го, 7-го і 8-го скликань загинув рік тому.

Сьогодні, 14 серпня, чимало людей прийшли на футбольний майданчик його рідного села. Організатори обіцяють цей турнір зробити щорічним.

Загалом 16 команд змагалися за перехідний кубок пам`яті: «Дружба 1» (Острожець), «Юність» (Млинів), «Камазік» (Острожець), «Штурм» (Владиславівка), «КамазАгро» (Острожець), ФК «Дорогостаї», «Дружба 2» (Острожець), ФК «Ярославичі», «Вікторія» (Cмордва-Береги), ФК «Перемилівка», «Путинівка» (Довгошиї), «Дружба 3» (Острожець), «Атлетік» (Млинів), «Олімп» (Підлозці), «Деметра» (Бокійма), ФК «Залав`є».

Переможцем турніру став ФК «Ярославичі». Він отримав кубок, який з року в рік переходитиме від одних переможців до інших. Друге місце - команда «КамазАгро» (Острожець), гравці команди «Олімп» (Підлозці) посіли третє місце. Усі переможці отримали кубки та грошові винагороди.

Також за результатами гри визначали кращих гравця, воротаря та бомбардира.

Ними стали: Тарас Гринчишин, воротар - Олександр Мосійчук («КамазАгро»), а бомбардир - Олександр Мосійчук (ФК «Ярославичі»). Вони теж отримали подарунки.

Призи для переможців.
Призи для переможців.


Ініціатори та спонсори турніру: депутат Рівненської облдержадміністрації Алла Черній, керівник фірми «Євротон» Ярослава Острожчук та представник фірми «Континіум», близький друг Ігоря Єремеєва Ігор Стасюк.

Присутні ділилися спогадами про загиблого. Директор школи та викладач хімії Володимир Козлюк пригадує, що малий Ігор був командиром, адже у ньому проявлялися організаторські здібності, був активним та добре вчився.

«Школа, лікарня, дитячий садок, дві церкви, дороги, дитячий майданчик, допомога людям, якщо виникала біда, - це все його робота. Його команда нам казала, що все, що Ігор пообіцяв, вони виконають. Поки виконують. Сам він займався різними видами спорту: кінним, любив футбол, волейбол. Любив подорожувати, пірнати з аквалангом», - додав Володимир.

«Він був справжнім бізнесменом, меценатом, чудовою людиною, людиною слова. Мені як сільському голові важко переоцінити всю допомогу, яку він надав. Ця допомога була відчутна кожному. Допомагав не лише фінансово, а й мудрим словом та порадою. Пам’ять про таких людей повинна жити!» - ділився спогадами з присутніми Острожецький сільський голова Олег Пархомей.

Острожецький сільський голова Олег Пархомей.
Острожецький сільський голова Олег Пархомей.


«Він дуже любив Острожець. Своїми справами він доводив це постійно. Ігор Миронович любив спорт і підтримував футбольні та волейбольні команди. Я думаю, що він з нами і бачить усе. Я впевнена, що він би благословив цей турнір»,- керівник фірми «Євротон» Ярослава Острожчук.




Стенд пам`яті з біографією Ігоря Єремеєва.
Стенд пам`яті з біографією Ігоря Єремеєва.










керівник фірми «Євротон» Ярослава Острожчук.
керівник фірми «Євротон» Ярослава Острожчук.


















Могила Ігоря Єремеєва знаходиться поруч з могилою батька.
Могила Ігоря Єремеєва знаходиться поруч з могилою батька.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Молодци так продовжуйте
Відповісти
Останні новини
Відбувся перший турнір з міні-футболу пам`яті Ігоря Єремеєва. ФОТО
14 серпень, 2016, 20:47