На Ратнівщині ховатимуть одразу 8 волинян, які загинули у ДТП на Миколаївщині

На Ратнівщині ховатимуть одразу 8 волинян, які загинули у ДТП на Миколаївщині
Днями на Ратнівщині відбудеться поховання одразу восьми волинян, які потрапили у жахливу ДТП під Миколаєвом, повертаючись додому із відпочинку.

Про це йшлося під час оперативної наради у голови Волинської ОДА Володимира Гунчика, - інформує «Волинська правда».

Нагадаємо, що у ніч на 13 серпня поблизу селища Криве Озеро на трасі Київ-Одеса, що на Миколаївщині, трапилася жахлива ДТП. Внаслідок зіткнення мікроавтобуса та вантажівки загинуло одразу 8 волинян, серед них — маленька дитина. Відомо, що загиблі — дві родини із Ратнівщини, які поверталися додому після відпочинку.

За фактом дорожньо-транспортної пригоди поліція відкрила кримінальне провадження за ч.3 ст.286 ККУ, яке тягне за собою покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 10 років із позбавленням права керувати ТЗ терміном до трьох років.

У зв`язку з трагічною для Волині звісткою, очільник області Володимир Гунчик звернувся до керівництва Ратнівської РДА та районної ради з проханням максимально сприяти організації та проведення поховання загиблих земляків.

«Для Волині це трагедія, тому що в один день волинська земля ховатиме таку кількість людей. Звертаюся до мешканців області, будьте уважні, адже статистика дуже неприємна. Ми з одного боку маємо позитив, тому що ми ремонтуємо і відновлюємо дороги, з другого боку - негатив, бо більше земляків гинуть, втрачають обачність, перевищують швидкість і маємо непоправимі втрати», - зауважив Володимир Гунчик.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
вони тільки їхали на відпочинок в Одесу, а не поверталися.
Відповісти
Співчуття !!! Ужас як важко ! Нехай земля їм буде пухом!
Відповісти
Боягузи, чому ви не пишете, що без відповідальний Аваков зі своєю антинародною армією поліцаїв, не спромоглися, протягом майже цілої доби, огородити фуру, яка стояла побитою після попереднього ДТП, прямо на проїзній частині дороги траси Київ - Одеса. Напишіть хто покараний за цю бездіяльність.
Відповісти
В саме з тією фурою і трапилось страшне зіткнення.
Відповісти
Останні новини
На Ратнівщині ховатимуть одразу 8 волинян, які загинули у ДТП на Миколаївщині
15 серпень, 2016, 12:28