Посадовця з НАБУ викрили на корупції

Посадовця з НАБУ викрили на корупції
Співробітники Служби безпеки України викрили на корупції заступницю начальника одного з відділів Національного антикорупційного бюро, яка незаконно заробляла гроші в іншій організації.

Про це повідомили УНН у прес-службі СБУ.

Як поінформували у спецслужбі, правоохоронці встановили, що колишня росіянка отримала українське громадянство у 2002 році, а у 2013-2014 роках працювала в посольстві України в Москві на відповідальних посадах.
Під час роботи в НАБУ чиновниця, отримуючи заробітну плату майже в 40 тисяч гривень та маючи доступ до конфіденційної інформації, тричі підробляла "тренером" на заходах одного з європейських фондів. Таким чином посадовець порушила вимоги статті 25 закону України "Про запобігання корупції" та частини 2 статті 13 закону України "Про Національне антикорупційне бюро України".

Співробітники СБ України, за погодженням з Генеральною прокуратурою України, склали щодо заступниці начальника відділу протокол про адміністративне правопорушення пов’язане з корупцією, передбачене частиною 1 статті 1724 (порушення обмежень щодо сумісництва та суміщення з іншими видами діяльності) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Відповідний протокол скеровано для розгляду до Солом’янського районного суду Києва.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
то ж це було відомо ще при її призначенні на цю посаду. Коли, цікаво, лікарі прийдуть по Тетяну Черновол - депутата, активістку, журналіста, душевно хвору, що працювала з нашою героїнею статті?
Відповісти
Останні новини
Посадовця з НАБУ викрили на корупції
15 серпень, 2016, 13:47